16 Jun 2021

Selfie Decor

Een Selfie Decor zal de vreugde op ieder themafeest verhogen.

 

Een Selfie Decor is gemaakt van decoratiekarton en is full color bedrukt. Soms aan beide zijden, afhankelijk van het model. De bedoeling is dat het Selfie Decor op tafel wordt gezet. Deze blijft vanzelf staan, vanwege de zijkanten die u naar achteren kunt klappen. Op de plek van het gezicht zit een gat. Hier kunt u uw eigen gezicht doorheen steken. Niet te ver!

 

Vervolgens maakt u een selfie of laat u anderen een foto maken. Dit levert een u een prachtige herinnering op aan een gezellig themafeest. Omdat dit feestartikel altijd een lach op het gezicht brengt, zal het ook veel likes opleveren als u de foto’s tijdens of na het feest op Twitter en Facebook zet. De Selfie Decors zijn verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen bij Feestartikelen.nl. Ook erg leuk voor kinderfeestjes!

Selfie decor clown kinderverjaardag themafeesten

 

Kinderen houden van een themafeestje in de stijl van hun favoriete dieren, stripfiguren of bijvoorbeeld een hobby zoals ruimtevaart. Selfie Decors zijn onder andere verkrijgbaar in de thema’s Boerderij dieren, circus, brandweer, bouwvakker, Circus, games of in country en western stijl. Het leuke is dat dit soort producten de sfeer verhoogt, omdat er altijd hard om gelachen wordt. Vreugde op een feestje mag nooit ontbreken, want daar is een themafeest voor bedoelt.

 

Wat betreft themafeesten in het algemeen, is onze ervaring dat steeds meer mensen zelf thuis een themafeest organiseren. Het is betaalbaar, je kunt er je creativiteit in kwijt door ook een aantal dingen zelf te maken. Een elk themafeest is ook nog eens leuk voor later, omdat je altijd wel weer een keer herinneringen ophaalt met elkaar en dan de prachtige foto’s terugziet. Weet je nog van toen? Wij wensen u heel veel plezier met de Selfie Decors. Er is er altijd wel één die past bij uw thema!

 

Feestartikelen.nl Winkelen voor je plezier! Award Winning Website!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »