• Lorem ipsum
19 Nov 2020

Paw Patrol kinderfeestje

Een Paw Patrol kinderfeestje om nooit meer te vergeten

 

Een Paw Patrol kinderfeestje staat helemaal in het teken van de puppy’s uit deze bekende kinderserie. De hondjes zijn niet alleen schattig, maar ook heldhaftig waardoor veel kinderen groot fan van dit tv-programma zijn geworden. Het zal de kinderen veel plezier doen om leuke spelletjes te spelen en hapjes te eten die passen bij Paw Patrol. Met bijpassende versiering wordt het feestje alleen maar leuker. Met behulp van onze tips zal je merken dat het niet moeilijk is om een Paw Patrol kinderfeestje te organiseren.

 

Lekker eten met Paw Patrol hapjes

 

Lekker eten kan tijdens een kinderfeestje natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we verschillende tips voor je bedacht zodat je de kinderen hapjes kunt geven die bij het Paw Patrol thema passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van kleine zelfgemaakte hondenbotjes van bladerdeeg? Deze kun je opvullen met wat appel en kaneel voor een lekkere smaak. Daarnaast kan je cupcakes maken met daarop een hondenpootje gemaakt van M&M’s, marshmallows of een ander rond snoepje. De taart kun je heel eenvoudig maken door deze ook de vorm van een hondenpoot te geven. Hierdoor hoef je eigenlijk alleen maar een grote taart neer te zetten, met daarbij 4 kleinere taarten (of cupcakes). Je kan natuurlijk ook een mooie taart kopen of bereiden met afbeeldingen van Paw Patrol.

 

Spelletjes voor een gezellige verjaardag

 

Een Paw Patrol themafeestje kan ingevuld worden met verschillende spelletjes en andere bezigheden om de kinderen een top dag te bezorgen. Kinderen die fan zijn van Paw Patrol kunnen het bijvoorbeeld al erg leuk vinden om geschminkt te worden zoals een hondje. Wanneer je het schminken liever overslaat kun je echter ook maskers uitdelen zodat ze nog steeds op de hondjes kunnen lijken. Later kan je ze een aangepaste versie van ezeltje prik laten spelen, door ze geblinddoekt de staarten van de hondjes te laten opplakken. Ook een parcours waarbij ze afbeeldingen van al de Paw Patrol hondjes moeten verzamelen door opdrachten uit te voeren kan een leuk idee zijn. Je kunt ze bijvoorbeeld laten overgooien met een bal of onder een net door laten kruipen zoals een hondje dat zou doen. Wanneer de kinderen moe zijn geworden van al dat spelen kunnen ze zich nog prima vermaken door samen een paar afleveringen van Paw Patrol te kijken.

 

Bijpassende versiering van Paw Patrol

 

Je kunt er meteen bij aankomst al voor zorgen dat het thema opvalt door de feestruimte te versieren. Met Paw Patrol slingers, ballonnen en decoraties van Feestartikelen.nl wordt het huis of de feestzaal meteen een stuk sfeervoller. Naast de hapjes kan het thema tijdens het eten nog duidelijker worden door bijpassende bekertjes, servetten en tafelkleden te gebruiken. Wanneer je daarnaast ook nog kiest voor Paw Patrol kaarsjes en rietjes is het thema overal in terug te zien. Met www.feestartikelen.nl kun je het Paw Patrol kinderfeestje dan ook heel gemakkelijk aankleden zoals jij het graag wilt. Hierdoor krijgt de jarige een verjaardag om nooit meer te vergeten.

Heel veel plezier!