• Lorem ipsum
14 Mar 2020

Minions kinderverjaardag

Een Minions kinderverjaardag is een middag met veel lol en plezier

De Minions hebben al een heleboel kinderharten veroverd in de Verschrikkelijke Ikke films. Gelukkig is hun avontuur nog niet afgelopen en kunnen kinderen opnieuw genieten van een leuke Minions film! Doordat jongens en meisjes gek zijn op de Minions, is een Minions kinderverjaardag een gegarandeerd succes. Met de juiste versiering, spelletjes, hapjes en drankjes wordt het Minions kinderfeestje al gauw een groot succes. Zo geef jij jouw zoon of dochter zeker een onvergetelijke kinderverjaardag!

 

Minions hapjes en drankjes

 

Wie een Minions kinderverjaardag organiseert, wil natuurlijk wel dat de hapjes en drankjes bij het thema passen. Met behulp van onze tips heb je dit zo geregeld! Uit de Minions films blijkt dat de gele wezentjes gek zijn op bananen. Door ieder kind een banaan als snack te geven, blijf je op een hele makkelijke en gezonde manier trouw aan het Minions thema. Wanneer de kinderen ook blijven eten, kun je bijvoorbeeld pannenkoeken met bananen bakken. Je kunt daarnaast ook lekkere bananen smoothies maken. Wat zullen ze smullen.

Zodra iedereen weer naar huis gaat, kun je ze nog een leuke traktatie meegeven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een wc-rol geel te maken en er met papier grote ogen, een bril en een tuinbroek op te plakken. Wanneer je de rol aan de onderkant dichtplakt, kun je er verschillende snoepjes of bananen schuimpjes in doen.

 

Gezellige Minions activiteiten

 

Minions zijn erg drukke wezentjes, dus is het wel toepasselijk om tijdens de kinderverjaardag een aantal actieve spelletjes te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een parcours, waarbij verschillende teams tegen elkaar spelen. Met een paar aanpassingen kun je er al voor zorgen dat de onderdelen van het parcours bij het thema passen. Zaklopen in een zak met het uiterlijk van een tuinbroek kan al erg leuk zijn. Ook het geblinddoekt lopen met een pingpongbal op een lepeltje kan een goed idee zijn. Het is helemaal speciaal wanneer de blinddoek een grote afgeplakte bril is, die lijkt op de bril van de Minions. Ook leuk voor de foto’s.

 

Aan het einde van ieder parcours kun je een kartonnen doos neerzetten in de vorm van een Minion. De kinderen moeten dan een bal in de ‘mond’ van de Minion gooien. Na al deze actieve spelletjes kun je de kinderen rustig laten worden, door een Minions film op te zetten of ze bijpassende kleurplaten in te laten kleuren.

 

Bijpassende Minions versiering

 

Versiering geeft meteen sfeer aan een feest. Bijpassende Minions versiering van Feestartikelen.nl kan dan ook een goed hulpmiddel zijn, om de kinderverjaardag nog gezelliger te maken. Met Minions decoraties en slingers zie je de gele wezentjes overal om je heen. Dat vinden de kinderen vast mooi! Daarnaast vindt je bij Feestartikelen.nl bekertjes en bordjes waarmee je hapjes en drankjes nog leuker kunt serveren. Verder kun je de kinderen nog een extraatje (mee)geven door te kiezen voor een Minion maskers. Door al deze mogelijkheden op het gebied van versiering te combineren met leuke hapjes, drankjes en spelletjes wordt het een top Minions kinderfeestje!

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »