28 Jan 2021

Maak de 21e verjaardag onvergetelijk met deze tips

21 Jaar officieel onafhankelijk en echt volwassen

Alhoewel je in Nederland met 18 jaar volwassen bent, ben je volgens de wettelijke regels pas vanaf 21 jaar echt onafhankelijk. Tot deze leeftijd zijn ouders verantwoordelijk voor hun kind(eren). De perfecte timing dus om een knalfeest te vieren met vrienden en familie. Juist omdat het een bijzondere dag is mag je groots uitpakken. Huur een mooie feestzaal en organiseer een onvergetelijk feest. Bij een groot feest horen natuurlijk bijpassende 21 jaar feestartikelen. Van ballonnen tot slingers en van deurposter tot tafeldecoratie. Je kunt je helemaal uitleven en de zaal helemaal naar eigen wensen versieren. Want met de juiste decoratie zet je de toon voor je party!

 

Zo wordt je 21 jaar verjaardag onvergetelijk

Of je nu nog thuis woont of al uit huis bent, 21 jaar wordt je maar één keer. Wil je een groot feest organiseren? Begin dan in elk geval op tijd met sparen of vraag je ouders nog één keer om je te ondersteunen (in plaats van een cadeau). Zorg dat je vooraf een stappenplan hebt, zodat je niets vergeet. Denk daarbij aan een zaal, de taart, eten en drinken, versiering voor de partyruimte en een fotograaf (hoeft geen professional te zijn, maar je wil natuurlijk wel van de hele middag of avond geweldige foto’s). Verder kun je overwegen om een bepaald thema te koppelen aan je verjaardagsfeest. Denk daarbij aan thema’s als: Hollywood voor wat extra glitter en glamour of Cruise als je dol bent op reizen. Je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Of combineer er vrolijk op los en maak er je eigen thema van. Als je alles op papier hebt en weet wat je moet doen kan de pret pas echt beginnen.

 

De jarige is de ster van het feest

Het is jouw 21ste verjaardag en jij bent daarom de middelpunt van het feest. Dat kun je op verschillende manieren benadrukken. Het begint met passende kleding. Afhankelijk van je thema of de gekozen kleuren kies je een outfit die bij je past. Laat je als een echt VIP met een limousine naar het feest brengen. Zorg voor een grote entree door gebruik te maken van 21 jaar afzetlint bij de feestzaal en een groot happy birthday spandoek. Of rol een echte rode loper uit voor jezelf en de gasten. Kom als laatste aan, zodat alle gasten jouw entree mee kunnen maken. Vergeet niet voor amusement te zorgen in de vorm van muziek, eten, drinken en natuurlijk een heerlijke taart.

 

21 Jaar versiering voor elk feestvarken

Of je nu kiest voor elegante kleuren als goud, zilver of rosé goud of juist lekker losgaat met neon kleuren, met een ruime keuze 21 jaar decoratie zorg je voor een passende aankleding van de partyruimte. Afgestemd op jouw wensen, thema en stijl, zodat het echt helemaal jouw feestje is.

Veel plezier!
Anja Laemers

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »