• Lorem ipsum
31 Mar 2021

Kinderfeestje boerderij

Alle kinderen blij met een kinderfeestje boerderij!

Sta jij op het punt een verjaardagspartijtje te organiseren? Wat denk je van een kinderfeestje boerderij? Wat vinden kinderen het aller-aller-aller-leukste? Lekker spelen en hun fantasie de vrije loop laten. ‘De boerderij’ is zo’n thema waar kinderen weg van zijn. Aaibare koeien, varkens, kippen en paarden: ook kids zijn er gek op.

Heerlijk spelen tussen alle boerderij versiering

Met ballonnen, slingers en decoraties verander je je huis in een mum van tijd tot een speelse boerderij. En als alle kinderen er zijn kan het kinderfeestje boerderij in stijl gaan beginnen. Een spel dat het op kinderfeestjes altijd goed doet, is de speurtocht. Via aanwijzingen worden de kids langs de verschillende wanddecoraties en boerderijdieren geleid. Heb je zelf ooit het ballonnenspel gespeeld? De kinderen liggen in een kring, op hun rug, met de benen in de lucht. De jarige job krijgt een ballon tussen de voeten. De ballon moet vervolgens, met de voeten, doorgegeven worden. Degene die de ballon laat vallen, is helaas af. Zorg tijdens het kinderfeestje boerderij ook voor papier en potloden. De boerderij versiering zal de kinderen inspireren prachtige tekeningen te maken. Zo kun je bijvoorbeeld de opdracht geven om binnen 5 minuten een boerderij dier te tekenen. Wie maakt de mooiste koe, het leukste varken of het liefste konijn? Wat een pret!

 

Smikkelen en smullen hoort bij kinderfeestjes!

 

Eten, drinken en ook een beetje snoepen hoort bij een kinderfeestje. Ook dit kan geheel in boerderij smaak, letterlijk en figuurlijk! Wat mag er natuurlijk niet ontbreken: de taart! Wat denk je van een overheerlijke vruchtentaart. Om de taart te decoreren gebruik je kaarsjes met boerderijfiguren. Het fruit en ook verse melk komen rechtstreeks van de boerderij. En kijk eens naar die blije gezichtjes als je een en ander aanbiedt in bekertjes, bordjes en servetten met kleurige dierentekeningen of koeienvlekken in zwart en wit. Tip voor een hele leuke film in dit thema: Chicken Run! Wel soms een beetje spannend!

 

Niemand naar huis zonder cadeautje!

 

En dan is het al weer tijd om naar huis te gaan. Jammer, het feestje is voorbij, maar toch ook weer niet… Je kunt ieder kind namelijk een presentje meegeven: zijn of haar eigen boerderij versiering! Of een mini boerderijdiertje bijvoorbeeld. Er zijn er zoveel dat ieder kind zijn lievelingsdier kan kiezen. Van ganzen, hanen, konijnen en honden tot koeien, schapen en varkens. En ook een foto als blijvende herinnering zullen ze geweldig vinden.

Speciaal hiervoor gemaakt zijn de selfiedecors. Ieder kind gaat achter het decor staan, houdt zijn hoofd voor de opening en is de boer, een koe of een varken. Dat wordt lachen!

Kinderfeestjes organiseren is voortaan echt leuk en gemakkelijk met Feestartikelen.nl. Alles wat je nodig hebt bestel je 24/7 online, precies wanneer het jou uitkomt! Van slingers en ballonnen en van decoraties tot en een compleet servies. Het feest kan beginnen!

Heel veel plezier!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »