Wegens drukte bij ons én bij de post is er 1 dag vertraging.
03 Dec 2015

Feestwinkel in feestartikelen

Een feestwinkel viert elk feest.


Een feestwinkel maakt van elke dag een feestje. Je wordt zelfs al vrolijk als je langs de feestartikelen struint om inspiratie op te doen. De voorpret begint dus al in de feestwinkel!

Er valt genoeg te vieren. Een verjaardag, bruiloft of een jubileum: dit is allemaal reden voor een echt feest. Maar feest vieren is natuurlijk niet nieuw. Ook honderd jaar geleden waren mensen al volop bezig om van deze bijzondere momenten een echt feest te maken. Daarom werd in 1888 de eerste feestwinkel van Nederland geopend door Dhr. Moret. Veel van de feestartikelen die we tegenwoordig gebruiken, werden zelfs aan het begin van de twintigste eeuw al verkocht. Vooral de gezichtsmaskers waren in die tijd razend populair. Toch is er in de loop van de tijd wel het een en ander veranderd. Tegenwoordig zijn de meeste feestartikelen namelijk gewoon online te vinden. En dat is wel zo makkelijk.

Het begint met een mooie locatie.
Bij een goed feest denk je misschien eerst aan lekkere hapjes, drank en vrolijke muziek. Maar eigenlijk begint elk feest met een mooi versierde locatie. Dat kan ook thuis zijn, want er worden steeds vaker thuis feestjes gevierd. Een feestwinkel heeft de meest uiteenlopende feestartikelen om de locatie sfeervol mee aan te kleden. Is er iemand jarig? In dat geval is het een echte Nederlandse traditie om de woonkamer of feestlocatie te versieren met slingers. En om het extra feestelijk te maken, mag je de kleurrijke ballonnen natuurlijk niet vergeten. Er zijn zelfs speciale ballonnen waarop de leeftijd staat gedrukt. Zo ziet iedereen dat er weer een jaartje bij is gekomen. Tegenwoordig zijn ook de themafeesten helemaal in. Met de juiste themafeestversiering creëer je gemakkelijk de perfecte sfeer. Vooral de effen kleuren feesten of een combinatie daarvan zijn erg in. Effen kleuren versiering geven het geheel ook gelijk een stijlvolle uitstraling.

 

Heel veel plezier!
Feestartikelen.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »