18 Aug 2021

Een feestblog voor liefhebbers van reizen én feesten

Een uniek nieuw themafeest

Een feestje met het thema reizen kan een super idee zijn! Dit is een ideale manier om te vieren dat iemand binnenkort op reis gaat of juist net terugkomt van een reis. Het kan ook een leuk thema zijn wanneer iemand gewoon heel erg van reizen houdt. In al deze situaties zorgt het thema reizen in ieder geval voor een gezellige sfeer. Je kan de boel mooi versieren, leuke hapjes maken en je hebt de optie om de mensen verkleed te laten komen. Je kunt dit baseren op één land, meerdere landen of het heel algemeen houden. Er zijn dus genoeg opties voor een reis themafeestje. We hebben al een aantal van deze mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Een reis themafeestje met verkleedpartij

Wanneer je kiest voor het thema reizen heb je de mogelijkheid om er een verkleedfeestje van te maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om mensen kleding aan te laten trekken in de kleur van hun favoriete land. In plaats van de oranje kleur die je overal terugziet tijdens het WK zie je nu hopelijk een mengelmoes van verschillende kleuren. Je kunt er ook voor kiezen om mensen kleding te laten dragen die hen doet denken aan hun favoriete vakantieland. Dit kan ook een leuke mogelijkheid zijn voor mensen om de kleding van die vakantie weer eens uit de kast te halen. Ze kunnen bijvoorbeeld de outfit aantrekken die ze droegen toen ze op safari waren in Afrika, de baret opzetten die ze gekocht hebben in Frankrijk of hun toeristische trui aantrekken met 'I love New York' erop.

Passende hapjes bij het thema reizen

Je kunt heel makkelijk hapjes en drankjes vinden die passen bij het thema reizen. Bij themafeesten zoals deze zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos. Je kunt hapjes kiezen die passen bij de bestemming van de reis, maar je kunt ook kiezen voor een combinatie van hapjes en drankjes van populaire reisbestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan pizza’s voor Italië, gyros voor Griekenland, pad thai voor Thailand, fish and chips voor Engeland of enchilada’s voor Mexico. Dit is ook een leuke mogelijkheid om mensen zelf een favoriet vakantie hapje te laten benoemen. Deze hapjes kun jij zelf namaken of door de mensen mee laten brengen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden op jouw themafeest!

Reis versiering voor een succesvol feest

Ieder feestje wordt meteen een stuk gezelliger wanneer het leuk versierd is. Met versiering breng je namelijk meteen de sfeer erin. Bij Feestartikelen.nl vind je unieke reis versiering om een feestje met dit thema er goed uit te laten zien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor tafeldecoratie in de vorm van een auto, vliegtuig of jeep. Ballonnen met een wereldbol als opdruk zijn ook zeker een succes. Bij Feestartikelen.nl vind je ook street sign decoraties met daarop bekende reisbestemmingen. Je kunt verder nog kiezen voor heel veel andere decoraties, zoals slingers, tafelkleden en spandoeken. Bij Feestartikelen.nl kun je dus terecht om jouw reis themafeest er top uit te laten zien.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »