• Lorem ipsum
10 Mar 2021

Een geslaagde kinderverjaardag in circus thema

Kinderfeestje met circus als thema

Iedere kinderverjaardag wordt een succes wanneer je een leuk thema kiest. Een kinderfeestje met circus als thema is hier een heel goed voorbeeld van. Spelletjes, versieringen en hapjes die in het teken staan van grappige clowns en stoere acrobaten zijn namelijk zo geregeld. Daarnaast zullen kinderen zich dankzij het spannende circusthema nooit vervelen. In deze blog vind je tips om de vele mogelijkheden die een kinderfeestje met circus als thema je biedt toe te passen tijdens een kinderverjaardag.

 

Leuke dingen om te doen

Kinderfeestje met circus clown

Er zijn een heleboel bezigheden en spelletjes te bedenken die passen bij een kinderfeestje met circus als thema. Het kan bijvoorbeeld erg leuk zijn om een onderdeel van een show uit het circus op te voeren. Dit kan je doen door één of meerdere clowns uit te nodigen of zelf deze rol op je te nemen. Het maken van een paar ballondieren of een grappige act opvoeren zijn voorbeelden van tips waarmee je de kinderen kunt vermaken. Daarnaast kan je ook een tafel neerzetten waar de kinderen geschminkt kunnen worden. Hierdoor lopen er al snel een heleboel clowns, leeuwen en andere stoere circusdieren rond. Hoewel je hiermee al een groot gedeelte van de kinderverjaardag kunt vullen, mogen leuke spelletjes zeker niet ontbreken. Je kan de kinderen bijvoorbeeld zo snel mogelijk over een touw laten lopen terwijl ze een paraplu vasthebben of een ballon moeten hooghouden. Ook kan je twee kinderen een parcours laten afleggen waarbij ze een ballon tussen hun ruggen of buiken moeten houden. Dat is lachen! Wanneer ze aan deze spelletjes meegedaan hebben, hebben ze als echte circusartiesten natuurlijk ook een mooi circusdiploma verdiend.

 

Bijpassende hapjes

 

Weet je dat popcorn perfect past bij een circusthema? Bij Feestartikelen.nl vind je bakjes waar je deze popcorn in kunt doen. Hierdoor wordt dit al een leuk knabbel hapje om aan de kinderen te geven. Daarnaast kan je ook een suikerspin uitdelen of broodjes hotdog in een bijbehorend bakje. Voor de verjaardagstaart zijn er ook een heleboel mogelijkheden. Leuke tips zijn bijvoorbeeld een taart in de vorm van een clownshoofd of een circustent.

 

Bijzondere versiering

Kinderfeestje met circus selfie decor

Bij een kinderfeestje met circus als thema hoort natuurlijk leuke versiering. Voor deze aankleding kan je ook terecht bij Feestartikelen.nl. Hier vind je naast de popcorn en hotdog bakjes ook bordjes, bekertjes en servetten die passen bij het circusthema. Daarnaast kan je de kinderverjaardag nog meer decoreren tot een echt circus door te kiezen voor bijpassende slingers, hangdecoraties en andere feestdecoraties. Voor de blijvende herinneringen kan je hier zelfs een selfie decor vinden. Door achter dit bord te gaan staan, kunnen de kinderen als clowns of andere circusartiesten op de foto. Zo kan jij al snel klaar zijn voor een onvergetelijk kinderfeestje met circus als thema.

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »