30 Jun 2021

Blog met tips voor een lama kinderfeestje

Lama’s zijn tegenwoordig hartstikke hip! Steeds meer kinderen (en volwassenen) zijn gefascineerd door de wollige beesten die grappig en schattig tegelijkertijd zijn. Dankzij de stijging van de populariteit van de lama, kom je afbeeldingen van deze dieren overal op tegen. Je ziet ze op T-shirts, als beeldjes voor in huis en natuurlijk ook op feestdecoratie! Deze lama versiering kan heel handig zijn, want het komt steeds vaker voor dat kinderen om een lama themafeestje vragen. Om je naast de feestartikelen nog verder te helpen, hebben we tips verzameld zodat het kinderfeestje lama tot in de puntjes geregeld kan worden!

 

Spelletjes tijdens een kinderfeestje lama

Tijdens een kinderfeestje zijn verschillende spelletjes een gegarandeerd succes, waaronder tikkertje en ezeltje prikje. Aan deze bekende spelletjes kun je een eigen draai geven om ze perfect bij het lama feestje te laten passen. Je kunt bijvoorbeeld lama maskers kopen om lama tikkertje te spelen. Daarna kun je met de kinderen lama prikje doen, waarbij ze geblinddoekt de donzige staart van de lama op de juiste plaats op de foto moeten proberen te prikken. Een andere mogelijkheid is het spelletje waarbij een lama knuffel wordt doorgegeven. Zet wat leuke muziek op en wanneer deze ophoudt is degene die de knuffel vast heeft af. 

Naast al deze spelletjes die het hele jaar door gespeeld kunnen worden, is er nog een spel dat erg leuk is wanneer het lekker weer is. Je kunt de kinderen vertellen dat lama’s graag spugen en dat de kinderen nu iets terug mogen doen. Je kunt een plaat ophangen met een foto van een lama en de kinderen deze nat laten maken, bijvoorbeeld met waterpistolen. Dit zullen ze vast leuk vinden!

 

Lekkere traktaties tijdens een lama feestje

Tijdens een kinderfeestje lama kun je zo groots uitpakken als je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om koekjes te maken in de vorm van lama’s en een taart te bakken die perfect bij het thema past. Daarnaast kun je ook een piñata nemen in de vorm van een lama of een ezel en deze vullen met lekkere snoepjes die de kinderen zelf moeten proberen te bevrijden. Dit is meteen een leuke activiteit! Verder kun je van alle soorten hapjes lama traktaties maken door gebruik te maken van prikkers met dit wollige dier erop. 

 

Een kinderfeestje met lama versiering

Een lama themafeestje is pas compleet wanneer het mooi aangekleed is met bijpassende feestversiering. Bij Feestartikelen.nl vind je lama versiering in verschillende soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor afdrukken, slingers en prikkers met afbeeldingen van dit dier. Daarnaast zijn er ook maskers en knuffels van lama’s te vinden die je kunt gebruiken om de spelletjes compleet te maken. Verder wordt het lama thema vaak gecombineerd met Mexicaanse decoratie en cactus versiering. Hierdoor zijn er nog veel meer opties wanneer je het kinderfeestje mooi wilt aankleden. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld ballonnen, tafelkleden en hangdecoraties met een cactus of Mexicaans thema. Er zijn dus genoeg decoraties te vinden op www.feestartikelen.nl om het kinderfeestje lama helemaal naar jouw smaak in te richten!

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »