• Lorem ipsum
21 Jan 2021

Block Party Kinderfeestje

Tijdens een block party is er een heleboel te beleven

Wist je dat een Block Party kinderfeestje (LEGO) eenvoudig te organiseren is? Je hebt hiervoor namelijk alleen maar bouwstenen, spelletjes, hapjes en versiering nodig. Gelukkig zijn er een heleboel tips om je daarbij te helpen, waardoor je genoeg inspiratie hebt. Op deze manier kan je voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden een block party organiseren die ze niet snel zullen vergeten.

 

Lego spelletjes

 

Een kinderverjaardag is niet geslaagd als er geen leuke spelletjes gespeeld worden. Het thema van een LEGO kinderfeestje geeft je heel veel mogelijkheden. Je kan de kinderen bijvoorbeeld vrij laten spelen met de bouwstenen. Na een tijd kan je hier echter ook een wedstrijdje van maken. Laat de kinderen in kleine groepjes een zo hoog mogelijke toren bouwen. De groep met de hoogste toren die 10 seconden kan blijven staan, heeft gewonnen. Zodra je hiermee klaar bent, kan je ook nog een lege tissuedoos op de rug van ieder kind binden. Je stopt hier één bouwsteen in en deze moeten ze zo snel mogelijk eruit proberen te schudden. Hierna kan je ieder kind ook nog een afbeelding geven die ze moeten nabouwen. Wanneer je genoeg tijd hebt, is er ook nog de mogelijkheid om een speurtocht te houden. Dit kan je doen door een paar bouwstenen te verstoppen en de kinderen deze één voor een te laten zoeken. Op deze manier kan je iedereen een hele tijd bezighouden.

 

Een heleboel hapjes

 

Tijdens het kinderfeestje is het belangrijk dat je wat tijd vrijmaakt om de kinderen iets te laten eten. Er zijn genoeg tips om de hapjes bij het LEGO thema te laten passen. Maak bijvoorbeeld kleine brownies in de vorm van een bouwsteen. Dit doe je door wat gekleurd glazuur op de brownie te smeren en daarop 6 ronde chocolaatjes te plaatsen. Wist je dat je iets soortgelijks ook doen met pizza’s? Maak dan een rechthoekige pizza en plaats hierop een paar kleine salamiworstjes of stukje rond fruit. Naast deze hapjes zijn er natuurlijk ook genoeg tips voor een mooie taart. Je kan namelijk een verjaardagstaart maken die lijkt op één of meerdere grote bouwstenen. Het is zelfs mogelijk om er de naam van de jarige op te zetten. Dit is eenvoudig, maar best wel heel erg leuk.

 

Een kinderfeestje met versiering

Block Party taart toppers

 

Je kan met slingers het kinderfeestje nog een stuk gezelliger maken. Dit geeft namelijk meteen een stuk meer sfeer aan de ruimte. Bij Feestartikelen.nl vind je slingers die bij het kinderfeestje passen, waardoor je trouw kunt blijven aan het block party thema. Naast deze slingers vind je hier nog veel meer aankleding voor de kinderverjaardag. Wat vind je bijvoorbeeld van de bordjes, servetten, bekertjes en feesthoedjes met bouwstenen? Daarnaast kan je hier ook uitnodigingskaartjes voor een block party aanschaffen.

Bij www.feestartikelen.nl vind je dan ook genoeg producten om een LEGO kinderfeestje te kunnen geven. Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »