• Lorem ipsum
25 Mar 2022

Ben jij een kind van de jaren ’70 of ’80

Tips voor een geweldig discofeest a la jaren ’70 en ‘80

Niets zo leuk als een trip down memory lane maken op je verjaardag. Vond jij het ook zo leuk om te genieten van de leukste discohits toen je een tiener was? Ga dan terug in de tijd met een heus disco themafeest. Voor een themafeest mag passende disco versiering natuurlijk niet ontbreken. Dat geldt zeker voor een disco feestje, waar kleuren als neon geel, groen, blauw en roze de boventoon voeren. En omdat disco synoniem staat voor overdreven, maak je de feestelijke decoratie van de ruimte af met echte discoballen.

Verder is muziek onmisbaar als het thema disco centraal staat op je feestje. Natuurlijk kun je een cd opzetten of een playlist samenstellen op Spotify, maar als je een authentiek feestje wil, dan moet je op zoek naar een cassette deck of een boombox. Deze vind je meestal voor een redelijke prijs bij tweedehands winkels. Wat het eten betreft kun je volop ideeën opdoen op Pinterest. Daar vind je talloze tips voor verjaardag eten jaren ’70. Een kleine tip van de sluier: serveer gevulde eieren en satéstokjes met kaasblokjes, worst, augurk en zilver uitjes. Wat het drinken betreft: een ouderwetse bowl mag zeker niet ontbreken! Vergeet niet om de taart af te stemmen op je thema. Kies dus vooral veel neonkleuren en gadgets zoals Pacman, walkman en rolschaatsen als versiering op de taart.

 

Een kinderfeestje in jaren ’80 stijl

Vind je het voor jezelf net iets te veel van het goede, maar wil je de vibe van de jaren ’80 voor je kind nabootsen? Kies dan voor een neon party voor je kind. Veel kinderen vinden hun verjaardag ontzettend spannend en geweldig. Als je kiest voor opvallende decoratie in neonkleuren wordt deze dag nog leuker! Ballonnen in fel geel, blauw of groen gecombineerd met tafeldecoratie waar de kleurenpracht je tegemoet spat. Natuurlijk komen de kinderen niet alleen voor de versiering naar het feestje. Zorg dus naast een geweldige aankleding ook voor veel vermaak. Dat kan in de vorm van spellen en speelgoed. Laat de kinderen zich uitleven in de tuin bij mooi weer of vermaak ze binnenshuis als het koud en guur is. Wil je het jaren ’80 thema verder uitbouwen? Laat de kinderen dan allemaal aan tafel plaatsnemen en ga samen knutselen. In de jaren ’80 waren knutselspullen zoals strijkkralen helemaal hot. Je kunt natuurlijk ook gewoon vliegtuigjes, boten of happertjes vouwen van papier. Op die manier zorgen de kinderen zelf voor vermaak, omdat het geknutselde ook gebruikt kan worden als speelgoed.

Back to the ‘70’s en ‘80’s dankzij de unieke themafeest versiering van Feestartikelen.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »