• Lorem ipsum
05 Jan 2022

45 Jaar verjaardag vieren? Dat doe je zo!

45 Jaar verjaardag de leukste tips voor een onvergetelijk feestje

Een nieuwe mijlpaal is bereikt! Je wordt 45 jaar jong! Van een midlifecrisis is bij jou geen sprake, jij blaakt van zelfvertrouwen, weet waar je staat in het leven en wilt dit vieren met een geweldig verjaardagsfeest. Alles staat of valt met een goede voorbereiding. Dat begint al met het zoeken van een leuke locatie om het feestje te vieren. Heb je de zaal gevonden, dan kun je kijken voor 45 jaar versiering. In het voordelige assortiment van Feestartikelen.nl haal jij je hart op aan decoratie in verschillende kleuren. Wil je het dit jaar eens anders aanpakken? Kies dan voor een themafeest. Ga terug in de tijd met een eighties feestje, kies voor fluor en neon of dompel jezelf en gasten onder in de elegantie van Hollywood. Of je nu van glitter en glamour of juist van gezellig en ouderwets houdt, jouw feest zal nog lang in de herinnering van je gasten blijven.

 

Inspiratie voor een 45 jaar verjaardag

Natuurlijk hoef jij je niet te beperken tot feesten in een zaal. Als je een ruime tuin hebt kun je daar ook een gezellig feestje bouwen. Of huur een VIP ruimte in een restaurant die je vooraf met 45 jaar feestartikelen versierd. Voor welke locatie je ook kiest, zorg dat dit aansluit op jouw persoonlijkheid en wensen. En hou natuurlijk ook rekening met de weersverwachting, al zijn deze in Nederland lang niet altijd betrouwbaar. Om volop te kunnen genieten mag muziek niet ontbreken op je party. Of je nu de benen losgooit of niet, muziek zorgt voor een gezellige sfeer. Dat geldt overigens ook voor eten en drinken. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik voor deze ene speciale dag wegwerp servies dat past bij je 45 jaar versiering. Serveer lekkere hapjes, zoals tapas of laat je gasten zelf hun eten samenstellen met een warm of koud buffet. De feestelijke afsluiting is het aansnijden van de taart met bijpassende 45 jaar taartdecoratie.

 

45 jaar verjaardag: activiteiten voor het feestje

Allemaal netjes in een kring zitten op een stoeltje is zo jaren ’00. Gooi je benen los op lekkere muziek, zet een photobooth neer met grappige photo props en vergeet niet om iemand te regelen om professionele foto’s te maken. Ouderwetse bordspellen zijn weer helemaal hot, dus waarom niet een hoekje inrichten waar je gasten met elkaar kunnen spelen? Mogelijkheden zat! Overigens doen dingen als zaklopen, ei-race en zelfs een stoelendans het ook geweldig op een feestje voor volwassenen. Lekker genieten en even niet denken aan je reputatie of je leeftijd. Niets zo gezond als genieten en vooral heel veel lachen met vrienden, familie en collega’s.

Feestartikelen.nl heeft alles in huis om jouw 45ste verjaardag tot een onvergetelijke dag te maken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »