• Lorem ipsum
30 Jul 2020

40 jaar versiering

De dag waarop je 40 jaar wordt groots vieren

Iedereen zal de dag waarop ze 40 jaar worden anders ervaren. Sommigen zien ertegen op en anderen hebben er juist veel zin in. Hoe dan ook is een 40ste verjaardag een reden voor een feestje. Je begint namelijk aan een nieuw hoofdstuk in je leven en je wordt weer een stukje ouder en wijzer. Om deze dag groots te vieren hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Hierdoor kun je de jarige op een leuke manier verrassen met een cadeau en een feest of uitje.

 

Een cadeau voor de 40-jarige

 

Als vriend, vriendin, familielid of geliefde van de 40-jarige wil je natuurlijk wel een leuk cadeau geven. Om hem of haar eens even goed te laten lachen kun je kiezen voor een funkado, zoals een tegel voor een erelid van de club van 40-jarigen of een opvallende button. Ook kun je een cadeau grappig verpakken, zoals parfum in een doos voor anti-rimpelcrème. Daarnaast zijn persoonlijke cadeautjes natuurlijk altijd een goed idee. Je kunt een filmliefhebber een tegoedbon voor de bioscoop geven en iemand die veel leest een goed boek.

 

Een uitje op de 40ste verjaardag

 

De dag waarop iemand 40 jaar wordt kun je op verschillende manieren invullen. Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark gaan om ervoor te zorgen dat de volwassenen én eventuele kinderen een leuke dag hebben. Daarnaast is het op een zonnige dag ook mogelijk om met de jarige een middagje te gaan varen. Met een koelbox met wat koude biertjes, wijn of frisdrank en lekkere hapjes is dit een en al gezelligheid. Voor de mannen kun je natuurlijk ook kiezen voor een middag karten of poolen. En voor de vrouwen is een High Tea natuurlijk een goede optie. Aan het einde kunnen jullie nog even gezellig bij elkaar komen bij het favoriete restaurant van de jarige.

 

Een feest voor de jarige

Een feest dat bij de jarige past is een andere goede manier om de 40ste verjaardag onvergetelijk te maken. Zet bijvoorbeeld populaire muziek op uit de tijd dat hij of zij ‘jong’ was. Dit kun je afwisselen met moderne feestmuziek om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Tussendoor kun je met hapjes rondgaan die de jarige lekker vindt en die passen bij de 40ste verjaardag. Wat dacht je bijvoorbeeld van cupcakes met daarop een satéprikker met een foto? Als hoogtepunt kun je een taart maken of kopen in de vorm van een grote 40.

 

40 jaar versiering

 

Een feest is niet compleet zonder bijpassende versiering. Een feest voor iemand die 40 jaar wordt kun je al heel eenvoudig versieren met ballonnen, slingers en vlaggenlijnen. Ook kun je gebruikmaken van een deurbord met daarop een grote 40 van Feestartikelen.nl om meteen duidelijk te maken wat de reden van het feest is. Kies je daarnaast ook voor bijpassende servetten en satéprikkers dan staat het eten helemaal in het teken van de 40ste verjaardag. Je kunt ook kiezen voor een compleet feestpakket van Feestartikelen.nl zodat je alle versiering meteen bij elkaar hebt. Zo helpt www.feestartikelen.nl je bij het versieren van een feest voor iemand die 40 jaar wordt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »