December aanbiedingen! Spelletjes, speelgoed en feestartikelen! Kijk in de SALE!
  • Lorem ipsum
30 Jun 2023

35 Jaar verjaardag tips voor hem en haar - Lees onze verjaardag blog

Een feestje vieren voor 35ste verjaardag

Voor veel mensen is de 35ste verjaardag een beetje raar. Je bent niet meer zo piepjong, zit halverwege de 30 en eigenlijk val je overal tussen. Toch is het een aanrader om juist nu een geweldig feestje te geven. Zoek een oppas voor je kinderen en maak er een geweldige middag en avond van samen met vrienden en vriendinnen. Even geen omkijken naar de kleine handenbindertjes, maar in alle vrijheid genieten van het moment. Een feest waarvan jij het stralende middelpunt bent. En een feest is geen party zonder bijbehorende 35 jaar versiering. In ons aanbod vindt je werkelijk alles voor jouw feestje. Van slingers tot ballonnen en van deurposters tot prachtige decoraties. Wil je echt helemaal uit je dak gaan, nu de kinderen onder de pannen zijn? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een leuk themafeest. Leef je uit tijdens een eighties of nineties feestje, ga los met een muziek party of kies voor wat meer elegantie met een VIP feestje.

 

35 Jaar verjaardag tips voor hem en haar

Heb je eenmaal een idee welke stijl, kleuren of thema je tijdens het feestje wil gebruiken? Dan kan de pret pas echt beginnen. Want bij een feest hoort leuk entertainment. Dit vermaak moet passen bij jou en natuurlijk je gasten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Houd het beperkt tot flink veel eten en drinken al dan niet in combinatie met muziek en dansen. Laat een dj langskomen, huur catering in voor een high tea met vriendinnen of maak er een verkleedpartij van. Dat laatste is ideaal om te koppelen aan een themafeest. Als iedereen met verkleed accessoires en verkleed naar je feest komt, dan is er sowieso al sprake van veel pret en plezier. Wil je deze avond vastleggen? Zorg dan dat je iemand inhuurt voor het maken van foto’s en of videomateriaal.

 

Cadeautips 35 jaar verjaardag

Ben je zelf uitgenodigd voor een 35ste verjaardag? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Soms kan het bedenken van een leuk cadeau behoorlijk lastig zijn. Want wat geef je nu aan iemand die eigenlijk alles al heeft? Immers op je 35ste hebben de meeste mensen een eigen huis, een partner en vaak ook al een gezin. Wil je iemand verrassen dan kun je dat op verschillende manieren doen. Denk daarbij aan een gepersonaliseerd cadeautje, een ervaring of bijvoorbeeld een beleving. Ook zelfgemaakte cadeautjes vallen bij de meeste mensen goed in de smaak. Als je het cadeau ook nog eens leuk inpakt met cadeaupapier en er een paar ballonnen bij doet, dan zal je cadeau zeker veel bekijks trekken. Voor de finishing touch mag een verjaardagskaart niet ontbreken!

Vier jij je 35ste verjaardag? Neem dan vooral een kijkje in het voordelige en uitgebreide assortiment van Feestartikelen.nl.