65 jaar taartkaarsjes

Bij een 65e verjaardag hoort taart! En bij een verjaardagstaart horen 65 jaar taartkaarsjes. De leukste 65 jaar taartkaarsjes vind je hier.

Lees meer...
65 jaar taartkaarsjes
Toon:
Kaarsjes zilverkleurig met houdertjes
Zoekt u chique kaarsjes voor een mooi feest? Neem een kijkje in onze MEGA collectie met deze zilveren kaarsjes en meer feest kaarsjes! Super snel in huis.
Uw winkelwagen:
Kaarsjes zilverkleurig met houdertjes
€2,25
Direct leverbaar
Toon:

65 kaarsjes uitblazen

Ja, 65 jaar worden is niet zomaar iets! Dat mag gevierd worden. Maar echt 65 kaarsjes op de taart dat is wel wat veel. Gelukkig hebben wij ook hele leuke kaarsjes met de cijfers 4 en 0. Samen 65 en deze staan heel leuk op de taart. Kies voor een chique uitstraling met gouden, zilveren of rosé kaarsjes of ga juist voor vrolijk en feestelijk met gekleurde taartkaarsjes.

65e verjaardag versieren met vlaggenlijnen

De vlaggenlijn is altijd een goed idee wanneer je een kamer of zaal gaat versieren. Je bedekt meteen vele meters en ze zijn makkelijk op te hangen. In deze categorie vind je unieke 65 jaar vlaggenlijnen. Ontzetten leuk om een 65 jarige verjaardag volledig in stijl te versieren. De 65 jaar vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar van 4 tot maar liefst 12 meter lang! Leuke bedrukkingen en vrolijke kleuren.

65 jaar versiering met slingers

Naast de vlaggenlijnen zijn er nog veel meer leuke 65 jaar slingers. Deze vind je in deze categorie 65 jaar slingers. Combineer de vlaggenlijnen met leuke slingers en maak daarmee je 65 jaar versiering compleet. Veel slingers in onze collectie zijn uniek in Nederland. Want zeg nu eerlijk, op saaie versieringen zit toch niemand te wachten?

65 jaar vlaggenlijnen combineren met ballonnen

Op een 65 jaar verjaardagsfeest mogen natuurlijk ook de ballonnen niet ontbreken. Ballon geven direct een feestelijke sfeer aan elke ruimte waar je zo ophangt. 65 jaar ballonnen kun je ook ophangen aan de 65 jaar vlaggenlijnen om deze zo een extra feestelijke uitstraling te geven. Knoop de ballonnen gewoon om het lint van de vlaggenlijn heen. Een grote collectie unieke 65 jaar ballonnen vind je hier: 65 jaar ballonnen