60 jaar taartkaarsjes

Bij een 60e verjaardag hoort taart! En bij een verjaardagstaart horen 60 jaar taartkaarsjes. De leukste 60 jaar taartkaarsjes vind je hier

Lees meer...
60 jaar taartkaarsjes
Toon:
Kaarsje met rood hartje
Zoekt u kaarsjes voor een verjaardag of bruiloft? Bekijk onze MEGA collectie kaarsjes en meer verjaardag versiering! Supersnel in huis.
Uw winkelwagen:
Kaarsje met rood hartje
€0,99
Direct leverbaar
Toon:

60 kaarsjes uitblazen

Ja, 60 jaar worden is niet zomaar iets! Dat mag gevierd worden. Maar echt 60 kaarsjes op de taart dat is wel wat veel. Gelukkig hebben wij ook hele leuke kaarsjes met de cijfers 6 en 0. Samen 60 en deze staan heel leuk op de taart. Kies voor een chique uitstraling met gouden, zilveren of rosé kaarsjes of ga juist voor vrolijk en feestelijk met gekleurde taartkaarsjes.

60e verjaardag versieren met vlaggenlijnen

De vlaggenlijn is altijd een goed idee wanneer je een kamer of zaal gaat versieren. Je bedekt meteen vele meters en ze zijn makkelijk op te hangen. In deze categorie vind je unieke 60 jaar vlaggenlijnen. Ontzetten leuk om een 60 jarige verjaardag volledig in stijl te versieren. De 60 jaar vlaggenlijnen zijn verkrijgbaar van 4 tot maar liefst 10 meter lang! Leuke bedrukkingen en vrolijke kleuren.

60 jaar versiering met slingers

Naast de vlaggenlijnen zijn er nog veel meer leuke 60 jaar slingers. Deze vind je in deze categorie 60 jaar slingers. Combineer de vlaggenlijnen met leuke slingers en maak daarmee je 60 jaar versiering compleet. Veel slingers in onze collectie zijn uniek in Nederland. Want zeg nu eerlijk, op saaie versieringen zit toch niemand te wachten?

60 jaar vlaggenlijnen combineren met ballonnen

Op een 60 jaar verjaardagsfeest mogen natuurlijk ook de ballonnen niet ontbreken. Ballon geven direct een feestelijke sfeer aan elke ruimte waar je zo ophangt. 60 jaar ballonnen kun je ook ophangen aan de 60 jaar vlaggenlijnen om deze zo een extra feestelijke uitstraling te geven. Knoop de ballonnen gewoon om het lint van de vlaggenlijn heen. Een grote collectie unieke 60 jaar ballonnen vind je hier: 60 jaar ballonnen