20 Mar 2018

Je eigen heliumballonnen met een wegwerp heliumtank

Ballonnen opblazen met een helium tank voor een feestelijke uitstraling

Heliumballonnen zijn helemaal in! Een heleboel mensen kiezen ervoor om een ballon met helium te vullen in plaats van met gewone lucht. Dankzij dit onbrandbare gas blijft de ballon in de lucht hangen, wat er meteen heel feestelijk uitziet. Kinderen zijn er natuurlijk ook dol op, waardoor de pret alleen maar groter wordt. Ben je van plan om zelf een feestje te organiseren en wil je de locatie tot aan het plafond mooi versieren? Dan kunnen heliumballonnen ook voor jou een goede oplossing zijn. Met behulp van een helium tank heb je de ballonnen zo opgeblazen en kan het feest gaan beginnen!

 

Zelf ballonnen opblazen met helium

 

Spreekt het idee van een feestje dat versierd is met heliumballonnen je wel aan? Dan is een helium tank onmisbaar. Hiermee kun je heel eenvoudig zelf je heliumballonnen vullen! Eén tank is al voldoende om de sfeer op het feest aanzienlijk te verhogen. Je kunt namelijk dertig ballonnen van normaal formaat opblazen met één tank. Houd er trouwens wel rekening mee dat een heliumballon zo’n acht tot tien uur in de lucht blijft zweven. Het is dus belangrijk om niet te vroeg te beginnen met het opblazen. Zo weet je zeker dat je er zo lang mogelijk plezier van zult hebben tijdens jouw verjaardag, themafeest of kinderfeestje!

 

Heliumballonnen als feestversiering

 

Heliumballonnen zijn ontzettend geschikt als feestversiering. Doordat de ballon in de lucht blijft zweven, kun je goed gebruikmaken van de hoogte van de ruimte. Doordat heliumballonnen beschikbaar zijn in veel verschillende kleuren en soorten, kan ieder feestje hier mooi mee versierd worden. Je kunt bijvoorbeeld het thema versterken tijdens een themafeest of gewoon meer kleur toevoegen aan de locatie. Daarnaast kun je ook een bijzonder moment creëren met deze feestdecoratie. Door iedereen een ballon te geven of er een hoop in een net te verzamelen, kunnen veel heliumballonnen tegelijkertijd opgelaten worden. Dit kan heel speciaal zijn tijdens een verjaardag, kinderfeestje of bruiloft!

 

Wat heb je naast een helium tank nog meer nodig?

 

Wanneer je gebruik wilt maken van een tank met heliumgas heb je natuurlijk ook ballonnen nodig. Houd er tijdens het uitzoeken wel rekening mee of ze geschikt zijn voor helium. Niet iedere ballon is namelijk sterk genoeg. Bij Feestartikelen.nl vind je een heleboel soorten die zowel voor lucht, als voor heliumgeschikt zijn. Je kunt kiezen uit exemplaren in verschillende effen kleuren of met een opdruk of met een lichtje in de ballon. Ook vind je bij Feestartikelen.nl folieballonnen in de vorm van een cijfer. Deze zijn perfect voor een verjaardag of jubileum! Om het geheel helemaal af te maken kun je een lint vastmaken aan iedere ballon. Hiermee kunnen ze overal aan vastgebonden worden, bijvoorbeeld aan een ballongewicht. Zo kun je de feestversiering overal in de ruimte plaatsen!

Op www.feestartikelen.nl vind je alle benodigdheden voor een feestje dat versierd wordt met heliumballonnen en kun je ook een helium tank vinden. Hierdoor hoef je niet lang te zoeken en kun je zo snel mogelijk beginnen met het versieren van jouw feest!

Heel veel plezier!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »