NIEUW! Gepersonaliseerde NEON versiering - Klik hier!
25 May 2016

Finding Dory kinderfeestje

Een hele middag plezier met een Finding Dory kinderfeestje

Tijdens een Finding Dory kinderfeestje komt alles in het teken te staan van deze blauwe doktersvis. De grappige en spannende momenten in het vervolg van Finding Nemo maken dit een geweldig thema voor een feestje waar niemand zich zal vervelen. We hebben tips voor bijpassende hapjes, drankjes, spelletjes en versieringen voor je op een rijtje gezet, zodat het kinderfeestje perfect aansluit bij de avonturen in de onderwaterwereld van Dory en Nemo.

 

Tips voor een middag vol met spelletjes

De dag dat de jarige job zijn of haar verjaardagsfeestje viert, kan opgevuld worden met een heleboel leuke spelletjes. Bijpassend bij het Finding Dory thema kan er tikkertje gespeeld worden, waarbij de tikker een haai moet voorstellen. Door een haaienvin uit karton te knippen en deze op het hoofd of de rug van de tikker te binden, is een eenvoudig spelletje al snel omgetoverd tot een spannend onderwateravontuur. Later kunnen de kinderen tegen elkaar racen tijdens een spelletje waarbij ze van hoepel naar hoepel moeten springen. Wanneer je buiten de hoepel springt, val je zogenaamd in het water en moet je opnieuw beginnen. Wanneer ze dit deel van de race volbracht hebben, kunnen ze flippers aantrekken en een duikbril opzetten. Met een emmer loopt ieder kind naar de overkant om deze leeg te gieten in een bak. De groep die het snelst klaar is of het meeste water in de bak heeft gegoten, heeft gewonnen. Wanneer het lekker weer is kan het kinderfeestje afgesloten worden met een uurtje zwemmen, waardoor de kinderen zich als echte vissen in het water voelen.

 

Hapjes en drankjes in Finding Dory stijl

Een hele middag spelen kan natuurlijk niet zonder wat lekkers te eten en te drinken. We hebben daarom tips voor je verzameld voor bijpassende hapjes en drankjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van pizza’s in de vorm van zeesterren? Hiermee zullen de kinderen hun buikje wel even vol eten. Ook kan je kleine koekjes maken in de vorm van goudvissen, maar cupcakes versieren met blauw glazuur en kleine visjes kan ook. Als je even later taart met afbeeldingen van Dory en Nemo uitdeelt, zullen de kinderen helemaal zitten te smikkelen. Tussendoor kan je voor de kinderen blauwe limonade maken dat bij het thema past, maar andere drankjes zijn natuurlijk ook mogelijk.

 

Creëer een onderwaterwereld met slingers en decoraties

Hoe goed je ook je best doet met spelletjes, hapjes en drankjes, de versiering bepaalt voor het grootste deel het thema van het kinderfeestje. Om trouw te blijven aan dit thema kan je blauwe slingers en decoraties, zoals vlaggen, ballonnen en lampionnen van Feestartikelen.nl gebruiken om de onderwaterwereld na te bootsen. Voeg je daar ook nog Finding Nemo of Finding Dory bordenbekers en bestek aan toe, dan is het plaatje helemaal compleet. Bij Feestartikelen.nl vind je daarnaast ook een scenesetter of selfie decor waarbij leuke foto’s gemaakt kunnen worden als herinnering aan een geslaagde verjaardag. Met al deze versieringen kan je ervoor zorgen dat iedereen bij binnenkomst al meteen weet dat ze op een Finding Dory kinderfeestje zijn. Heel veel plezier!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »