• Lorem ipsum
10 Jul 2020

Blaze en de Monsterwielen

Zo regel je een stoer Blaze en de monsterwielen kinderfeestje

Met een Blaze en de monsterwielen kinderfeestje vier je een verjaardag met een wel heel stoer thema. De monstertrucks in dit bekende tv-programma beleven verschillende spannende avonturen. Kinderen zijn er dol op. Hierdoor zullen de kinderen meteen enthousiast zijn, wanneer ze binnenwandelen op een feestje met dit thema. Door middel van hapjes, versiering en spelletjes kun je ervoor zorgen dat het Blaze en de monsterwielen thema voor iedereen duidelijk is. Zo krijgt de jarige een geweldig kinderfeestje!

 

Stoere monstertruck hapjes

 

Op ieder feestje zijn wel hapjes nodig. Niet alleen omdat de kinderen honger zullen krijgen, maar ook omdat dit ervoor zorgt dat ze zich tussen de activiteiten door niet zullen vervelen. Wanneer de hapjes passen bij het thema, ziet het er ook leuk uit. Met behulp van de tips die we voor je verzameld hebben, kunnen we je helpen bij het thematiseren van de hapjes. Je kunt bijvoorbeeld pannenkoeken bestrooien met poedersuiker. Natuurlijk in de vorm van een auto (door middel van een bakvorm). Ook kun je cakejes uitdelen met daarin een satéprikker. Hierop kunt u dan een afbeelding plakken van Blaze en de monsterwielen. Als traktatie is een doosje met een afbeelding van de monstertrucks een goed idee. Door er autodrop in te stoppen blijf je trouw aan het thema. Ook kan er een bijpassende taart gemaakt worden. Zoals bijvoorbeeld een taart met een afbeelding van de monstertrucks of in de vorm van een autoband.

 

Spelletjes voor autoliefhebbers

 

Naast de hapjes is er nog een belangrijk onderdeel tijdens een feestje: de spelletjes. We hebben verschillende tips voor je verzameld om spelletjes te organiseren die passen bij het thema. Je kunt bijvoorbeeld een speurtocht houden. Hierbij moeten natuurlijk monstertrucks gevonden worden. Wanneer je de speelgoedauto’s van dit tv-programma niet hebt, kun je ook afbeeldingen uitprinten. Even later kun je de gevonden auto’s (of een gewone speelgoedauto met een afbeelding erop) aan een draad vastmaken die aan een stok vastzit. Door de stok rond te draaien moeten de kinderen hun auto over de finishlijn trekken. Daarna kun je nog het ‘politiemannen spel’ spelen. Hierbij is iemand de politieman en zijn de andere kinderen de auto’s. De politieman roept groen licht, waarna de kinderen mogen lopen. Roept de politieman rood licht, dan moeten de kinderen zo snel mogelijk stilstaan want anders zijn ze af. Zijn de kinderen nog klein dan is het extra leuk om een springkussen te huren bij Verhuurbrigade.nl. Dan kunnen ze net als Blaze en de monsterwielen lekker hoog springen.

 

Een themafeestje met bijpassende versiering

 

Om het thema nog duidelijker te maken kun je gebruikmaken van bijpassende versiering. Doordat er mooie Blaze en de monsterwielen versiering te vinden is, is dit gedeelte misschien wel het eenvoudigste te regelen. Met gethematiseerde tafelkleden, bordjes en bekertjes van Feestartikelen.nl is namelijk al duidelijk te zien wat voor thema het kinderfeestje heeft. Je kunt het geheel nog verder afmaken door te kiezen voor de bijbehorende rietjes en servetten. Daarnaast is het ook mogelijk om nog wat versiering aan de muren en het plafond te hangen, zodat niemand meer om het thema heen kan. Met bijpassende ballonnen en slingers ziet het kinderfeestje er meteen heel vrolijk uit. Zo zijn er genoeg mogelijkheden, om met de artikelen van www.feestartikelen.nl, het Blaze en de monsterwielen themafeestje aan iedereen duidelijk te maken.

Heel veel plezier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »