Wegens drukte bij ons én bij de post is er 1 dag vertraging.
17 Mar 2017

Barbie kinderfeestje

Een Barbie kinderfeestje voor de echte fans

 

 

Jaren geleden liet Barbie kinderhartjes al een stuk sneller kloppen. Tegenwoordig is daar niets aan veranderd. Vooral meiden zijn nog steeds helemaal dol op de blonde Barbiepop. Wanneer jouw kleine meid weer een jaartje ouder wordt, kan deze pop dan ook zorgen voor een onvergetelijke verjaardag. Dat is fijn, want het is ontzettend makkelijk om een feest te organiseren in dit thema! Met behulp van onze tips kun je ervoor zorgen dat de hapjes, spelletjes en feestversiering allemaal bijdragen aan een leuk Barbie kinderfeestje dat tot in de puntjes geregeld is.

 

Barbie spelletjes spelen

 

Het organiseren van een Barbie kinderfeestje hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het is namelijk een thema dat heel veel mogelijkheden biedt! Aangezien meisjes meestal fan zijn van de pop, kun je kiezen voor spelletjes die zij het leukst vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het knutselen van een tiara of ketting? Daarna kun je de kinderen op zoek laten gaan naar poppen die in het huis verstopt zijn. Met de gevonden poppen kunnen ze een toneelstukje opvoeren dat ze helemaal zelf mogen bedenken. Ook kun je ervoor kiezen om stoelendans te doen op de muziek uit bekende Barbie films. Wanneer de kinderen aan het einde van de dag moe worden kun je besluiten om ze nog even rustig te laten spelen met hun Barbiepoppen of ze hun favoriete film te laten kijken. Zo sluit je de dag op een hele passende manier af.

 

Smullen van roze hapjes

 

 

Wanneer je hapjes uit wilt delen die passen bij het thema, is vooral de kleur erg belangrijk. Roze is namelijk een kleur die perfect past bij de Barbie verjaardag. Hierdoor zijn alle roze hapjes een heel goed idee. Kies bijvoorbeeld voor koekjes en cupcakes met roze glazuur. Ook in de taart kun je deze kleur verwerken. Een ontwerp waarbij de taart de jurk van een Barbiepop vormt in een roze kleur is een gegarandeerd succes. Verder kun je nog andere hapjes op tafel zetten die qua kleur redelijk aansluiten bij het roze, zoals aardbeien en watermeloen. Er zijn bussen roze slagroom te koop, dus dat maakt het nog makkelijker om iets in Barbie stijl te creëren. Als laatste is het ook mogelijk om snoepjes of popcorn in een roze feestzakje uit te delen om de verjaardag compleet te maken.

 

Roze themaversiering

 

Het laatste onderdeel van het kinderfeestje dat zeker niet overgeslagen mag worden is de versiering. Met behulp van decoratie kan een normale ruimte namelijk al heel snel veranderd worden in een paradijs voor Barbie fans. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld Barbie slingers en hangdecoraties in een felroze kleur om de boel op te fleuren. Ook de servetten, tafelkleden, rietjes en bekertjes sluiten aan bij het thema. Zo eten en drinken de kinderen tijdens de verjaardag zeker in de stijl van Barbie. Wanneer je nog speelgoed wilt uitdelen in een feestzakje, kun je ook bij Feestartikelen.nl terecht voor een bijpassend exemplaar. Met deze artikelen van www.feestartikelen.nl heb je de belangrijkste versiering al in huis en kan het Barbie kinderfeestje gaan beginnen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »