Minions kinderverjaardag

Een Minions kinderverjaardag is een middag met veel lol en plezier

De Minions hebben al een heleboel kinderharten veroverd in de Verschrikkelijke Ikke films. Gelukkig is hun avontuur nog niet afgelopen en kunnen kinderen opnieuw genieten van een leuke Minions film! Doordat jongens en meisjes gek zijn op de Minions, is een Minions kinderverjaardag een gegarandeerd succes. Met de juiste versiering, spelletjes, hapjes en drankjes wordt het Minions kinderfeestje al gauw een groot succes. Zo geef jij jouw zoon of dochter zeker een onvergetelijke kinderverjaardag!

Minions hapjes en drankjes

Minions kinderverjaardag smootieWie een Minions kinderverjaardag organiseert, wil natuurlijk wel dat de hapjes en drankjes bij het thema passen. Met behulp van onze tips heb je dit zo geregeld! Uit de Minions films blijkt dat de gele wezentjes gek zijn op bananen. Door ieder kind een banaan als snack te geven, blijf je op een hele makkelijke en gezonde manier trouw aan het Minions thema. Wanneer de kinderen ook blijven eten, kun je bijvoorbeeld pannenkoeken met bananen bakken. Je kunt daarnaast ook lekkere bananen smoothies maken. Wat zullen ze smullen.

Zodra iedereen weer naar huis gaat, kun je ze nog een leuke traktatie meegeven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een wc-rol geel te maken en er met papier grote ogen, een bril en een tuinbroek op te plakken. Wanneer je de rol aan de onderkant dichtplakt, kun je er verschillende snoepjes of bananen schuimpjes in doen.

Gezellige Minions activiteiten

Minions kinderverjaardag masker KevinMinions zijn erg drukke wezentjes, dus is het wel toepasselijk om tijdens de kinderverjaardag een aantal actieve spelletjes te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een parcours, waarbij verschillende teams tegen elkaar spelen. Met een paar aanpassingen kun je er al voor zorgen dat de onderdelen van het parcours bij het thema passen. Zaklopen in een zak met het uiterlijk van een tuinbroek kan al erg leuk zijn. Ook het geblinddoekt lopen met een pingpongbal op een lepeltje kan een goed idee zijn. Het is helemaal speciaal wanneer de blinddoek een grote afgeplakte bril is, die lijkt op de bril van de Minions. Ook leuk voor de foto’s.

Minions kinderverjaardag masker BobAan het einde van ieder parcours kun je een kartonnen doos neerzetten in de vorm van een Minion. De kinderen moeten dan een bal in de ‘mond’ van de Minion gooien. Na al deze actieve spelletjes kun je de kinderen rustig laten worden, door een Minions film op te zetten of ze bijpassende kleurplaten in te laten kleuren.

Bijpassende Minions versiering

Minions kinderverjaardag versieringVersiering geeft meteen sfeer aan een feest. Bijpassende Minions versiering van Feestartikelen.nl kan dan ook een goed hulpmiddel zijn, om de kinderverjaardag nog gezelliger te maken. Met Minions hangdecoraties, ballonnen en slingers zie je de gele wezentjes overal om je heen. Dat vinden de kinderen vast mooi! Daarnaast vindt je bij Feestartikelen.nl rietjes, bekertjes en bordjes waarmee je hapjes en drankjes nog leuker kunt serveren. Verder kun je de kinderen nog een extraatje (mee)geven door te kiezen voor een Minion maskers. Door al deze mogelijkheden op het gebied van versiering te combineren met leuke hapjes, drankjes en spelletjes wordt het een top Minions kinderfeestje!

Heel veel plezier!

Pluche knuffels kindefeestje

Pluche knuffels kinderfeestje voor knuffelliefhebbers

Pluche knuffels kinderfeestje berenVeel kinderen zijn gek op knuffels. Is jouw zoon of dochter ook een groot fan van knuffeldieren? Dan is een pluche knuffels kinderfeestje een heel goed idee! Door de kinderverjaardag in het teken te zetten van zijn of haar pluche vriend wordt de dag zeker een succes. Met een beetje creativiteit is het heel eenvoudig om bijpassende uitnodigingen, spelletjes en versiering te bedenken. Met de tips in deze blog willen wij je daarbij helpen.

Knuffel uitnodigingen

Pluche knuffels kinderfeestje bruine beerNog voordat het feestje begint is er al iets dat je kunt regelen, namelijk de uitnodigingen. Aangezien je een pluche knuffels kinderfeestje geeft, kun je iets speciaals met deze uitnodigingen doen. Ten eerste kun je de uitnodigingen die je aan de kinderen geeft bij het thema laten passen door te kiezen voor kaartjes met een afbeelding van knuffels erop. Daarnaast kun je bij de normale uitnodiging een klein kaartje stoppen. Dit kleine kaartje is de uitnodiging voor hun favoriete knuffel. Op deze manier laat je op een leuke manier aan iedereen weten dat ze hun knuffel ook mee mogen brengen. Dit zal tevens leuke gesprekken opleveren, waardoor de kinderen elkaar weer een beetje beter leren kennen.

Spelletjes met pluche knuffels

Pluche knuffels kinderfeestje schaapHopelijk zullen een heleboel kinderen hun eigen knuffel meegebracht hebben naar het kinderfeestje. Hiermee kun je leuke spelletjes gaan doen, bijvoorbeeld een aangepaste vorm van ‘Schipper mag ik overvaren’. De opdrachten die de kinderen moeten uitvoeren als ze willen oversteken kunnen gebaseerd worden op de meegebrachte knuffels. De schipper kijkt naar de knuffels die op een tafeltje zijn weggezet en mag kiezen. Wanneer er een hondje staat, kan hij bijvoorbeeld zeggen dat de kinderen blaffend op handen en voeten moeten oversteken. Daarna kun je ook kiezen voor een aangepaste versie van bijvoorbeeld een stoelendans. Wanneer de muziek stopt moeten de kinderen niet gaan zitten, maar hun knuffel op een stoel plaatsen. Het kind met de knuffel zonder stoel is af.

Pluche knuffels kinderfeestje poesVerder kan er nog voor de knuffels geknutseld worden. Let wel op dat de knuffels op veilige afstand staan, zodat deze niet vies worden. Je kunt de kinderen bijvoorbeeld van een kartonnen doos een huisje laten maken voor hun eigen knuffel. Daarna kan er ook een bijpassend halsbandje gemaakt worden of bijvoorbeeld kleding die ze uit grote lappen stof knippen. Een broek, een shirt, een petje of bijvoorbeeld sokjes. Na het knutselen kun je de kinderen vervolgens één voor één hun favoriete verhaal laten vertellen over wat ze met hun knuffel hebben meegemaakt. Hebben ze de knuffel wel eens ergens laten liggen? Is de knuffel wel eens in het water gevallen? Dit levert dan zeker spannende en grappige verhalen op.

Pluche knuffels als versiering

Pluche knuffels kinderfeestje verjaardagDe meegebrachte knuffels van de kinderen kunnen de ruimte al voor een deel versieren. Een tafel met daarop hun favoriete knuffeldieren ziet er natuurlijk heel leuk uit. Of je spant een lijn door de kamer met kleurplaten van knuffels waar ze hun eigen knuffel naast kunnen hangen. Zo heb je dan snel een knuffelslinger in de kamer hangen. Later kunnen de kleurplaten natuurlijk ingekleurd worden.

Bij Feestartikelen.nl kun je terecht voor een heleboel knuffels van het bekende knuffel merk Ty Beanie Boo. Dit voor het geval je de jarige een nieuwe knuffel willen geven of zelfs elk kind wil verwennen met een nieuwe knuffel. Je kunt kiezen uit verschillende schattige dieren, waaronder honden, katten, apen, schapen en dolfijnen. Naast pluche knuffels kun je ook kiezen voor andere feestartikelen van Feestartikelen.nl, zoals vlaggenlijnen, ballonnen en tafelkleden. Zo vind je op deze leuke website alles om het pluche knuffels kinderfeestje er top uit te laten zien.

Heel veel plezier!

Masha en de Beer kinderfeestje

Een gethematiseerd Masha en de Beer kinderfeestje

Masha en de Beer is al een tijdje een bekende animatieserie. Kijkt jouw kind ook graag naar dit vrolijke programma of de bijbehorende bioscoopfilm? Misschien is een Masha en de Beer kinderfeestje dan wel een geweldige manier om de verjaardag te vieren. Het is gelukkig helemaal niet moeilijk om een kinderverjaardag te organiseren met dit thema. Met behulp van onze tips voor spelletjes, hapjes en versieringen wordt het Masha en de Beer kinderfeestje zeker een succes!

Masha en de Beer spelletjes

Masha en de Beer kinderfeestje masker beerTijdens het kinderfeestje kun je verschillende spelletjes organiseren die passen bij het Masha en de Beer thema. In de animatieserie speelt Masha graag spelletjes met Beer. Je kunt bijvoorbeeld verstoppertje spelen met een kleine aanpassing. De kinderen die zich moeten verstoppen zijn Masha en degene die moet zoeken is Beer. Dit kun je nog leuker maken door de zoeker een beren masker te geven. Daarna kun je een aangepaste versie van ‘Annemaria Koekoek’ doen, namelijk ‘Beertje, beertje Koekoek’. In de animatieserie probeert het konijn wortels van Beer te stelen. Daarom is de tikker de beer en zijn de andere kinderen de konijnen. Aan de overkant wordt een wortel weggelegd die de konijnen moeten pakken. Degene die als eerste de wortel te pakken krijgt, mag daarna de beer zijn. Later kun je ook nog stoelendans doen op de liedjes van Masha en de Beer.

Masha en de Beer kinderfeestje wortel

Om de kinderen even later weer wat tot rust te laten komen, kun je ze Masha en de Beer kleurplaten laten inkleuren. Natuurlijk is een aflevering van deze serie kijken ook een heel goed idee tijdens de kinderverjaardag.

Smakelijke hapjes

TMasha en de Beer kinderfeestje snoepijdens het Masha en de Beer kinderfeestje kun je wat tijd inplannen om de kinderen iets lekkers te laten eten. De hapjes kun je zelfs bij het thema laten passen. Kies bijvoorbeeld voor hapjes die horen bij de dieren uit de animatieserie. Hierbij kun je denken aan wortels met daarbij een afbeelding van het konijn, nootjes met een afbeelding van de eekhoorn en Gummi Bears met een afbeelding van de beer. Verder kun je voor de kinderverjaardag nog wat sandwiches of pannenkoeken uitdrukken in de vorm van een beertje. Natuurlijk zijn cupcakes met paars glazuur en een afbeelding van Masha ook heel geschikt tijdens de kinderverjaardag.

Masha en de Beer versiering

Masha en de Beer kinderfeestje bordjesEen ander heel erg belangrijk onderdeel van een geslaagde kinderverjaardag is de versiering. Bij Feestartikelen.nl kun je terecht voor bijpassende Masha en de Beer versiering. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Masha en de Beer letterslingers en vlaggenlijnen. Om de tafel met hapjes extra te versieren kun je gebruikmaken van bijbehorende servetten, bordjes en tafelkleden. Daarnaast kun je bij Feestartikelen.nl ook terecht voor Masha en de Beer bekertjes en rietjes. Hierdoor kun je zelfs het drinken bij het thema laten passen. Zo heb je bij deze webwinkel een ruime keuze uit feestartikelen om jouw Masha en de Beer kinderfeestje grandioos te laten slagen.

Heel veel plezier!

Versiering en decoratie

Versiering en decoratie voor een sfeervol feest

Een feestje is niet compleet zonder versiering en decoratie. Het geeft de ruimte een feestelijke uitstraling, waardoor er meteen een gezellige sfeer ontstaat. Om mensen in de stemming te krijgen voor een feestje is feestversiering daarom ook bijna onmisbaar. Omdat decoraties zo belangrijk zijn voor de sfeer van bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft, vertellen we je er in deze blog graag meer over. Je komt te weten waarvoor versiering gebruikt kan worden en wat voor soorten er bestaan. Ook geven we geven tips voor het aankleden van jouw eigen themafeest.

Het gebruik van versiering en decoratie

Versiering en decoratie geboorteVersiering wordt door iedereen wel eens gebruikt. Je maakt bijvoorbeeld gebruik van slingers en decoraties om je huis aan te kleden tijdens een verjaardag. Ook is het bijna onmisbaar bij jaarlijks terugkerende gebeurtenissen. Tijdens kerst wordt de kerstboom opgetuigd en ook tijdens voetbal van het Nederlands elftal wordt er flink uitgepakt. Daarnaast zijn er soms gebeurtenissen die voor iemand persoonlijk erg bijzonder zijn, zoals een trouwdag, geboorte, verjaardag of jubileum. Hierbij kan feestversiering bijna niet ontbreken. Zo’n leuke gebeurtenis mag namelijk goed gevierd worden. Dit wordt een stuk makkelijker met behulp van decoraties, aangezien dit een eenvoudige ruimte kan veranderen tot een feestlocatie met een gezellige sfeer.

Feestversiering in alle soorten en maten

Versiering en decoratie verjaardagEr is een heleboel variatie te vinden op het gebied van versiering en decoratie. Voor alle onderdelen van de feestruimte is namelijk feestdecoratie gecreëerd. Vlaggenlijnen en hangdecoraties worden voornamelijk gebruikt om het plafond te versieren. Als aanvulling op deze bekende vormen van decoratie worden regelmatig vrolijke lampionnen gebruikt. Ook honeycomb decoraties zijn erg populair dankzij het luxe uiterlijk. Voor de versiering van de wanden bestaat wanddecoratie. Hierop wordt vaak een landschap of omgeving weergegeven in een bepaald thema, waardoor de ruimte een hele andere uitstraling krijgt. Verder bestaat er nog versiering voor de tafels. Met behulp van tafelkleden, bekertjes, bordjes, servetten en bestek in vrolijke kleuren krijgt ook dit onderdeel van de ruimte een feestelijk uiterlijk. Deze producten zijn ook handig als je een themafeest in een bepaalde kleur of combinatie van kleuren geeft.

Versiering en decoratie voor jouw feest

HVersiering en decoratie kinderfeestjeeb je zelf iets te vieren en besluit je een feest te geven? Dan wil je jouw feestlocatie waarschijnlijk ook versieren. Of dat nu thuis is of in een zaaltje of ergens in de tuin dat maakt niet uit. Doordat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van versiering en decoratie kun je kiezen voor een heleboel stijlen. Tijdens een trouwfeest wordt er bijvoorbeeld vaak gekozen voor een luxe, klassieke stijl. Bij Feestartikelen.nl vind je hiervoor honeycomb decoraties en subtiele hangdecoraties. Tijdens een verjaardag wordt de nieuwe leeftijd van de jarige duidelijk weergegeven met behulp van opblaasbare cijfers en vlaggenlijnen met de leeftijd. Ook vind je bij Feestartikelen.nl speciale versiering voor een geboorte, waaronder personaliseerbare ballonnen en een raamvlag met een ooievaar.

Geef je een themafeestje? Dan kun je op zoek gaan naar bijpassende feestversiering. Een themafeestje kan gebaseerd worden op een bepaalde kleur, omgeving of bekend personage. Hoewel deze soort feestjes allemaal heel anders aangekleed worden, kun je het thema altijd op dezelfde plaatsen in de ruimte terug laten komen. De wanden, het plafond en de tafels zijn namelijk de plekken waar het thema het meest opgemerkt wordt. Op www.feestartikelen.nl kun je terecht voor versiering en decoratie in een heleboel kleuren en unieke thema’s.

Heel veel plezier!

Slingers

Hang slingers op voor een gezellig feestje

Zodra er slingers opgehangen worden, weten mensen dat er iets gevierd gaat worden. Het is in de Nederlandse cultuur namelijk heel normaal om slingers te gebruiken tijdens een verjaardag, trouwdag, geboorte of andere mijlpaal. Ook tijdens jouw heugelijke gebeurtenis zal deze soort decoratie vast niet mogen ontbreken. In deze blog kom je meer te weten over een van de meest bekende vormen van feestversiering.

De vele functies van de slinger

Hangdecoratie slingersZodra iemand een feestruimte gaat versieren, zal hij of zij bijna altijd slingers ophangen. Er zijn echter een heleboel verschillende manieren om dit te doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de wanden, deurstijlen en raamkozijnen te versieren. Aan het plafond kun je de versieringen in banen naast elkaar hangen of elkaar laten kruisen. Tafels en stoelen kunnen er echter ook een stuk gezelliger uitzien wanneer ze versierd zijn. Vooral de stoel van het feestvarken verdient wat extra decoratie, zoals een heleboel slingers in bonte kleuren. In het geval van een verjaardag kan een slinger met de leeftijd natuurlijk ook niet ontbreken.

Wanneer je nog wat feestversiering overhoudt hoeft dit ook helemaal geen probleem te zijn. Vouw de slinger weer in elkaar en haal deze bij het volgende feestje weer uit de kast. Leeftijdslingers gebruik je over het algemeen maar één keer, maar hoe leuk is het dan om deze slingers weer door te geven aan je vrienden en familie. Vooral in grote gezinnen is dit erg handig. Je zou de overgebleven leeftijd slingers ook aan de school van je kind kunnen geven. Op den duur is er dan een verzameling van allerlei leeftijdslingers en kunnen deze steeds weer gebruikt worden als er iemand jarig is. Zo heb je meerdere keren plezier van een slinger die je maar één keer gekocht hebt.

Een heleboel soorten slingers

Vlaggenlijn slingersSlingers zijn er in alle soorten en maten. De meest bekende soort is misschien wel de variant met vlaggetjes. Vlaggenlijnen worden vaak gebruikt tijdens speciale gebeurtenissen omdat er een leeftijd of tekst op bedrukt is. Tijdens een verjaardag of jubileum zorgt dit natuurlijk voor een persoonlijk tintje. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor hangdecoraties als feestversiering. Deze zien er sierlijk uit omdat ze in spiralen naar beneden hangen. Verder kun je ook kiezen voor de bekende gedraaide slinger van papier of de plastic slinger met kleine franjes.

Spiraal slingersAl deze verschillende soorten zijn in een heleboel kleuren te vinden op Feestartikelen.nl. Hierdoor is het heel eenvoudig om de feestdecoraties op elkaar af te stemmen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe uitstraling met kleuren zoals goud, zilver met zwart of wit. Ook kun je echte knalkleuren gebruiken voor een gezellige sfeer, bijvoorbeeld rood, geel, groen en blauw. Naast de vele kleuren, kun je ook kiezen uit verschillende vormen, zoals zonnetjes, hartjes en vlinders. Wie een themafeestje organiseert kan ook bij Feestartikelen.nl terecht. Voor een heleboel verschillende thema’s zijn er namelijk bijpassende slingers te vinden. Zij kunnen je helpen om ieder soort feestje mooi te versieren in de stijl die bij u past.

Heel veel plezier!

Jill Diy kinderfeestje

Een Jill Diy kinderfeestje voor creatieve kinderen

Een Jill Diy kinderfeestje is perfect voor creatieve kinderen! In haar filmpjes geeft Jill tips om iemand haar originele ideeën zelf na te laten maken. Tijdens een feestje met dit thema is knutselen en tekenen natuurlijk een heel belangrijk onderdeel. Wil je zelf een Jill Diy kinderverjaardag organiseren? Met behulp van onze tips voor Jill Diy feestartikelen, activiteiten en hapjes heb je dit zo geregeld.

Wie is Jill Diy?

Jill Diy kinderfeestje JillJill Schirnhofer is het creatieve brein achter Jill Diy. Diy staat voor Do it yourself. Jill staat bekend om haar unieke stijl. Ook vindt ze het belangrijk dat kinderen hun fantasie gebruiken. Daarom probeert ze hen met haar filmpjes te inspireren om te gaan tekenen en knutselen. Dit doet ze door tips en ideeën te delen waarmee ze kinderen kan helpen om zelf dingen te maken. Door haar duidelijk uitleg is het heel eenvoudig om haar creaties na te maken.

Een creatief dagje

Tijdens een Jill Diy kinderfeestje zal er natuurlijk volop geknutseld worden. Voor het Jill Diy kinderfeestje plaatsvindt kun je op je gemak de filmpjes bekijken. Je kunt een aantal knutselwerkjes uitkiezen die de kinderen tijdens de kinderverjaardag kunnen gaan namaken. Denk bijvoorbeeld aan een kattenvaasje dat gemaakt is van een plastic flesje of een boekenlegger van papieren onderzetters. Je kunt de filmpjes afspelen en de kinderen hulp bieden wanneer ze dat nodig hebben.

Jill Diy kinderfeestje katAls tweede onderdeel van het Jill Diy kinderfeestje kun je de kinderen laten tekenen. Weer kun je vooraf een aantal filmpjes selecteren waarin Jill uitleg geeft. Je kunt de kinderen de filmpjes laten zien en ze daarna laten proberen om de creaties van Jill na te maken. Denk bijvoorbeeld aan het tekenen van bloemen, katten, vlinders en modemeisjes. Later kun je de kinderen hun eigen tekeningen nog laten inkleuren.

Jill Diy hapjes

Jill Diy kinderfeestje cakepopsGelukkig hoeft het maken van bijpassende hapjes voor een Jill Diy kinderfeestje niet moeilijk te zijn. Jill maakt namelijk ook regelmatig filmpjes met recepten. Deze kun je gebruiken tijdens het voorbereiden van hapjes voor de kinderverjaardag. Je kunt bijvoorbeeld lekkere koekjes en gebakjes maken, zoals juwelenkoekjes, chocolate chip cookies, brownie ijsjes, cakepops en kleurensoesjes. Ook andere hapjes, zoals aardbeien met chocolade, toffees en aardappel twisters zullen erg populair zijn. Daarnaast kun je gebruikmaken van de tips van Jill Diy om een mooie verjaardagstaart te maken, zoals een Barbie- of vlindertaart.

Jill Diy feestartikelen

Jill Diy kinderfeestje uitnodigingskaartjesTijdens de kinderverjaardag kun je de ruimte feestelijk versieren met bijpassende Jill Diy feestartikelen. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld Jill Diy vlaggenlijnen, ballonnen en slingers. Hiermee krijgt de ruimte meteen een feestelijke uitstraling. Daarnaast kun je bij Feestartikelen.nl terecht voor bekertjes, kaarsjes en rietjes om het eten en drinken er nog leuker uit te laten zien. Daarnaast kan er op de meeste Jill Diy feestartikelen een naam geschreven worden, waardoor deze een persoonlijk tintje krijgen. Natuurlijk zijn er ook uitnodigingskaartjes verkrijgbaar, zodat je alle kinderen in Jill Diy stijl kunt uitnodigen. Met behulp van al deze versiering van Feestartikelen.nl ziet jouw Jill Diy kinderfeestje er zeker goed uit.c

Heel veel plezier!

Mickey Mouse kinderverjaardag

Ideeën voor een Mickey Mouse kinderverjaardag

Mickey Mouse kinderverjaardagEen Mickey Mouse kinderverjaardag wordt een groot feest! Het is namelijk helemaal niet moeilijk om een gezellig themafeestje rondom deze vrolijke muis en zijn vrienden te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke spelletjes, hapjes en versieringen die allemaal in het teken staan van Mickey Mouse? Met behulp van onze tips kun je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren en zullen de kinderen zich geen moment vervelen.

Smullen van Mickey Mouse hapjes

Mickey Mouse kinderverjaardag hapjesHapjes vormen een belangrijke basis voor een Mickey Mouse kinderfeestje. Samen wat eten zorgt namelijk meteen voor een gezellige sfeer! Om de traktaties te laten passen bij het thema, kun je gebruikmaken van onze tips. Ten eerste is het mogelijk om de bekende vorm van Mickeys gezicht te gebruiken voor de hapjes. Maak bijvoorbeeld Disney-waardige pannenkoekjes, cupcakes, koeken, pizza’s en taart in de vorm van Mickey. Daarnaast kun je gebruikmaken van de herkenbare kleuren van Mickeys kleding, namelijk rood en geel. Hapjes zoals aardbeien, watermeloen, kaasblokjes, ananas en rode of gele M&M’s passen daarom perfect bij een Mickey Mouse kinderverjaardag. Smullen maar!

Dolle pret met Mickey Mouse spelletjes

Mickey Mouse is een vrolijke muis die houdt van plezier maken met zijn vrienden. Het hoeft daarom helemaal niet moeilijk te zijn om leuke spelletjes te bedenken die passen bij een Mickey Mouse themafeestje. Je kunt kiezen voor een zoekspelletje om het kinderfeestje mee te beginnen. Verstop voor ieder kind Mickey Mouse oren of een masker en laat ze deze gaan zoeken. Je kunt de kinderen om de beurt een hint geven waar ze moeten zoeken.

Mickey Mouse kinderverjaardag pretHierna kun je een reeks korte Mickey Mouse spelletjes spelen, bijvoorbeeld in de vorm van een parcours. Begin door ieder kind een Mickey Mouse plaatje te geven en ze de kopie hiervan met een hengel op te laten pakken van de vloer. Dit kun je doen door aan de plaatjes en de hengel magneetjes vast te maken. Daarna moeten ze net doen alsof ze Donald Duck zijn en om een paar pionnen heen waggelen en net zoals Pluto op handen en voeten lopen. Door de kinderen deze opdrachten om de beurt uit te laten voeren kun je ze hier een hele tijd mee vermaken. Wanneer iedereen de opdrachten uitgevoerd heeft, kun je nog wat Mickey Mouse filmpjes opzetten om de kinderen weer tot rust te brengen.

Gezellige Mickey Mouse versiering

Mickey Mouse kinderverjaardag versieringHet maakt niet uit of je het kinderfeestje in een schuur, woonkamer of feestzaal organiseert. Met behulp van Mickey Mouse versiering tover je iedere ruimte om tot een echte feestlocatie. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een feestelijke deurposter. Zo ziet iedereen meteen waar ze moeten zijn voor het Mickey Mouse feestje. Daarnaast vind je bij Feestartikelen.nl ook bijpassende Mickey Mouse slingers en ballonnen om de verjaardag nog leuker aan te kleden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor Mickey Mouse bordjes, bekertjes en tafelkleden om de hapjes er nog beter uit te laten zien. En wat dacht je van Mickey Mouse maskers en oren die je kunt gebruiken voor het zoekspelletje. Erg leuk. Op www.feestartikelen.nl kun je dan ook terecht voor de benodigdheden om jouw Mickey Mouse kinderverjaardag te organiseren.

Heel veel plezier!

Tips voor een Minnie Mouse kinderfeestje

Minnie Mouse kinderfeestjeEen Minnie Mouse kinderfeestje voor gegarandeerd plezier

Al heel wat jaren zijn Mickey en Minnie Mouse niet meer weg te denken uit onze levens. Vooral voor meisjes is Minnie Mouse een populair tekenfilmfiguur. Voor een gethematiseerde kinderverjaardag is dit personage van Disney dan ook een hele goede keuze. Met behulp van tips voor hapjes, spelletjes en versiering kunnen we je helpen een Minnie Mouse kinderfeestje te organiseren waar je trots op kunt zijn.

Een muis met een geschiedenis

Minnie Mouse kinderfeestjeAl sinds 1928 is Mickey Mouse een bekend figuur. Natuurlijk kan zijn trouwe vriendin Minnie Mouse niet achterblijven. In tekenfilmpjes, films en in Disneyland speelt ze een belangrijke rol en beleeft ze avonturen met haar vrienden Donald Duck, Pluto, Goofy en natuurlijk haar vriendin Katrien Duck. Met haar kenmerkende rode strik en hoge hakken heeft ze de harten van veel mensen veroverd. Een geweldig personage van Disney voor een kinderverjaardag dus!

Hapjes in een Minnie Mouse vorm

Minnie Mouse kinderfeestje Oreo koekjeTijdens een Minnie Mouse kinderfeestje kun je op een heleboel manieren het thema verwerken in de hapjes. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de typische vorm van de hoofden van Mickey en Minnie te gebruiken. Dit kun je doen door twee kleine rondjes van decoratiepapier vast te plakken aan een Oreo koekje. Ook cupcakes met daarop oortjes van papier zullen het erg goed doen bij de kinderen. Daarnaast kun je kiezen voor hapjes die je in de vorm van Minnie’s hoofd uitsnijdt, zoals pannenkoeken, koekjes en stukjes watermeloen of kaas. Deze vorm kun je natuurlijk ook in de taart verwerken. Je kunt bijvoorbeeld een taart kopen of maken in de vorm van Minnie’s gezicht. Dit zal zeker een succes zijn tijdens het kinderfeestje.

Leuke Minnie mouse spelletjes

Aan het begin van het kinderfeestje kun je het uitdelen van de cadeautjes leuk organiseren. Verstop bijvoorbeeld genummerde Minnie Mouse oortjes die de kinderen moeten gaan zoeken. Het nummer dat ze vinden bepaalt wanneer ze hun cadeautje mogen geven. Verder kun je kiezen voor verschillende Minnie Mouse spelletjes, zoals ‘strikje prik’. Hierbij moeten de kinderen de strik van Minnie op de juiste plaats plakken terwijl ze geblinddoekt zijn.

Minnie Mouse kinderfeestje ballonnenDaarna kan er een parcours gehouden worden met onderdelen, zoals: van hoepel naar hoepel springen, een pingpongbal op een lepel balanceren en op handen en voeten lopen. Na ieder onderdeel krijgen de kinderen een papieren kledingstuk van Minnie, zoals handschoenen, hakken of een strik. Hiermee kunnen ze later hun eigen Minnie Mouse ontwerpen. Degene met het mooiste ontwerp zou bijvoorbeeld een leuke Disney ballon kunnen winnen. Wanneer de kinderen uitgeput zijn van de spelletjes, kun je nog wat filmpjes van Minnie Mouse opzetten om de kinderverjaardag rustig en af te sluiten.

Feestelijke Minnie Mouse versiering

Minnie Mouse kinderfeestje bordjesEen gethematiseerd kinderfeestje is niet compleet zonder de juiste versiering. Hiermee zorg je namelijk meteen voor de juiste sfeer. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld Minnie Mouse slingers en ballonnen om de ruimte mee te versieren. Ook kun je kiezen voor een Minnie Mouse feestpakket met onder andere een tafelkleed, vlaggenlijn, servetten, bekertjes en bordjes zodat je zeker goed voorbereid bent. Daarnaast vind je bij Feestartikelen.nl ook Minnie Mouse oren die gebruikt kunnen worden tijdens het beginspel. Zo is er in deze webwinkel genoeg Minnie Mouse versiering te vinden om een mooi aangekleed Disney kinderfeestje te organiseren.

Astronaut kinderfeestje

Een astronaut kinderfeestje voor echte fans van ruimtevaart

Astronaut kinderfeestje selfieIs jouw kind gek op alles dat met ruimtevaart te maken heeft? Dan kun je hem of haar heel erg blij maken met een astronaut kinderfeestje! Samen met een groep vrienden zal jouw kind zich voor een dag een echte astronaut voelen. Hoe je dit voor elkaar krijgt? In deze blog hebben we verschillende tips voor je verzameld om een kinderfeestje te organiseren met spelletjes, hapjes en versieringen die passen bij het ruimtevaart thema.

Spelletjes voor echte astronauten

Astronaut kinderfeestje ruimteschipWie een ruimtevaart kinderfeestje organiseert kan natuurlijk niet om de bijpassende spelletjes heen. Gelukkig biedt dit thema een heleboel mogelijkheden! Organiseer bijvoorbeeld een wedstrijdje waarbij de snelste niet wint, maar de langzaamste. Laat de kinderen als echte astronauten op de maan heel langzaam, met grote stappen richting de finish lopen. Let er wel op dat iedereen moet blijven bewegen. Daarna kun je ze ballonnen laten hooghouden. Doe net alsof de ballonnen meteorieten zijn die de grond (de aarde) niet mogen raken. Ook het gooien van ruimteschepen kan een leuk spelletje zijn. Maak bijvoorbeeld van papier of aluminiumfolie ruimteschepen die de kinderen door hoepels moeten proberen te gooien.

Astronaut kinderfeestje robotsEen andere leuke activiteit is een estafette waarbij de kinderen moeten samenwerken. Van piepschuim kun je zogenaamde maanstenen maken die in een emmer moeten worden geplaatst. Een kind gaat op zoek naar zo veel mogelijk verstopte maanstenen en brengt deze naar een tafel waar een ander kind geblinddoekt moet proberen deze met een tang in de emmer te gooien. Het geblinddoekte kind kan hulp krijgen van iemand die alleen maar korte instructies mag geven, waardoor er een robotachtig effect ontstaat. Met dit spel kun je de kinderen zeker een tijdje vermaken!

Hapjes voor hongerige astronauten

Astronaut kinderfeestje raket ijsjeTijdens een drukke dag als astronaut krijgen de kinderen vast zin in lekkere hapjes. Je kunt ze bijvoorbeeld sandwiches of koekjes geven in de vorm van een ster. Ook kun je kleine raketjes maken van stukjes aardbei en banaan op een stokje. Het is hierbij wel belangrijk dat de onderkant van de aardbei bovenaan geplaatst wordt, zodat dit hapje zo veel mogelijk op een raket lijkt. Daarnaast zijn Raket ijsjes en Milky Way chocolaatjes natuurlijk ook een goed idee.

Een astronauten taart kun je bestellen, maar ook zelf maken. Maak bijvoorbeeld een maan-taart met wit glazuur dat je ongelijk uitsmeert om zogenaamde kraters te creëren. Of kies voor een taart van donkerblauw glazuur met daarop een heleboel sterren in verschillende groottes.

Mooie space versiering

Astronaut kinderfeestje tefeldecoratiesOm de kinderen tijdens het astronaut kinderfeestje nog meer het gevoel te geven dat ze in de ruimte zijn beland, kun je space versiering gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een sterrenhemel muurposter en tafelkleed van Feestartikelen.nl voor het juiste effect. Verder kun je de ruimte nog versieren met wereldbol ballonnen, astronauten slingers en decoraties in de vorm van planeten. Om de kinderen ook in bijpassende stijl te laten eten en drinken vind je bij Feestartikelen.nl space bordjes en bekertjes. Op die manier kun je met hulp van www.feestartikelen.nl ervoor zorgen dat de kinderen niet om het ruimtevaart thema heen kunnen en zich voor een dag echte astronauten voelen!

Barbie kinderfeestje

Een Barbie kinderfeestje voor de echte fans

Barbie kinderfeestje ideeënJaren geleden liet Barbie kinderhartjes al een stuk sneller kloppen. Tegenwoordig is daar niets aan veranderd. Vooral meiden zijn nog steeds helemaal dol op de blonde Barbiepop. Wanneer jouw kleine meid weer een jaartje ouder wordt, kan deze pop dan ook zorgen voor een onvergetelijke verjaardag. Dat is fijn, want het is ontzettend makkelijk om een feest te organiseren in dit thema! Met behulp van onze tips kun je ervoor zorgen dat de hapjes, spelletjes en feestversiering allemaal bijdragen aan een leuk Barbie kinderfeestje dat tot in de puntjes geregeld is.

Barbie spelletjes spelen

Barbie kinderfeestje tiaraHet organiseren van een Barbie kinderfeestje hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het is namelijk een thema dat heel veel mogelijkheden biedt! Aangezien meisjes meestal fan zijn van de pop, kun je kiezen voor spelletjes die zij het leukst vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het knutselen van een tiara of ketting? Daarna kun je de kinderen op zoek laten gaan naar poppen die in het huis verstopt zijn. Met de gevonden poppen kunnen ze een toneelstukje opvoeren dat ze helemaal zelf mogen bedenken. Ook kun je ervoor kiezen om stoelendans te doen op de muziek uit bekende Barbie films. Wanneer de kinderen aan het einde van de dag moe worden kun je besluiten om ze nog even rustig te laten spelen met hun Barbiepoppen of ze hun favoriete film te laten kijken. Zo sluit je de dag op een hele passende manier af.

Smullen van roze hapjes

Barbie kinderfeestje cupcakesWanneer je hapjes uit wilt delen die passen bij het thema, is vooral de kleur erg belangrijk. Roze is namelijk een kleur die perfect past bij de Barbie verjaardag. Hierdoor zijn alle roze hapjes een heel goed idee. Kies bijvoorbeeld voor koekjes en cupcakes met roze glazuur. Ook in de taart kun je deze kleur verwerken. Een ontwerp waarbij de taart de jurk van een Barbiepop vormt in een roze kleur is een gegarandeerd succes. Verder kun je nog andere hapjes op tafel zetten die qua kleur redelijk aansluiten bij het roze, zoals aardbeien en watermeloen. Er zijn bussen roze slagroom te koop, dus dat maakt het nog makkelijker om iets in Barbie stijl te creëren. Als laatste is het ook mogelijk om snoepjes of popcorn in een roze feestzakje uit te delen om de verjaardag compleet te maken.

Roze themaversiering

Barbie kinderfeestje tafeldecoratiesHet laatste onderdeel van het kinderfeestje dat zeker niet overgeslagen mag worden is de versiering. Met behulp van decoratie kan een normale ruimte namelijk al heel snel veranderd worden in een paradijs voor Barbie fans. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld Barbie slingers en hangdecoraties in een felroze kleur om de boel op te fleuren. Ook de servetten, tafelkleden, rietjes en bekertjes sluiten aan bij het thema. Zo eten en drinken de kinderen tijdens de verjaardag zeker in de stijl van Barbie. Wanneer je nog speelgoed wilt uitdelen in een feestzakje, kun je ook bij Feestartikelen.nl terecht voor een bijpassend exemplaar. Met deze artikelen van www.feestartikelen.nl heb je de belangrijkste versiering al in huis en kan het Barbie kinderfeestje gaan beginnen!