Jill Diy kinderfeestje

Een Jill Diy kinderfeestje voor creatieve kinderen

Een Jill Diy kinderfeestje is perfect voor creatieve kinderen! In haar filmpjes geeft Jill tips om iemand haar originele ideeën zelf na te laten maken. Tijdens een feestje met dit thema is knutselen en tekenen natuurlijk een heel belangrijk onderdeel. Wil je zelf een Jill Diy kinderverjaardag organiseren? Met behulp van onze tips voor Jill Diy feestartikelen, activiteiten en hapjes heb je dit zo geregeld.

Wie is Jill Diy?

Jill Diy kinderfeestje JillJill Schirnhofer is het creatieve brein achter Jill Diy. Diy staat voor Do it yourself. Jill staat bekend om haar unieke stijl. Ook vindt ze het belangrijk dat kinderen hun fantasie gebruiken. Daarom probeert ze hen met haar filmpjes te inspireren om te gaan tekenen en knutselen. Dit doet ze door tips en ideeën te delen waarmee ze kinderen kan helpen om zelf dingen te maken. Door haar duidelijk uitleg is het heel eenvoudig om haar creaties na te maken.

Een creatief dagje

Tijdens een Jill Diy kinderfeestje zal er natuurlijk volop geknutseld worden. Voor het Jill Diy kinderfeestje plaatsvindt kun je op je gemak de filmpjes bekijken. Je kunt een aantal knutselwerkjes uitkiezen die de kinderen tijdens de kinderverjaardag kunnen gaan namaken. Denk bijvoorbeeld aan een kattenvaasje dat gemaakt is van een plastic flesje of een boekenlegger van papieren onderzetters. Je kunt de filmpjes afspelen en de kinderen hulp bieden wanneer ze dat nodig hebben.

Jill Diy kinderfeestje katAls tweede onderdeel van het Jill Diy kinderfeestje kun je de kinderen laten tekenen. Weer kun je vooraf een aantal filmpjes selecteren waarin Jill uitleg geeft. Je kunt de kinderen de filmpjes laten zien en ze daarna laten proberen om de creaties van Jill na te maken. Denk bijvoorbeeld aan het tekenen van bloemen, katten, vlinders en modemeisjes. Later kun je de kinderen hun eigen tekeningen nog laten inkleuren.

Jill Diy hapjes

Jill Diy kinderfeestje cakepopsGelukkig hoeft het maken van bijpassende hapjes voor een Jill Diy kinderfeestje niet moeilijk te zijn. Jill maakt namelijk ook regelmatig filmpjes met recepten. Deze kun je gebruiken tijdens het voorbereiden van hapjes voor de kinderverjaardag. Je kunt bijvoorbeeld lekkere koekjes en gebakjes maken, zoals juwelenkoekjes, chocolate chip cookies, brownie ijsjes, cakepops en kleurensoesjes. Ook andere hapjes, zoals aardbeien met chocolade, toffees en aardappel twisters zullen erg populair zijn. Daarnaast kun je gebruikmaken van de tips van Jill Diy om een mooie verjaardagstaart te maken, zoals een Barbie- of vlindertaart.

Jill Diy feestartikelen

Jill Diy kinderfeestje uitnodigingskaartjesTijdens de kinderverjaardag kun je de ruimte feestelijk versieren met bijpassende Jill Diy feestartikelen. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld Jill Diy vlaggenlijnen, ballonnen en slingers. Hiermee krijgt de ruimte meteen een feestelijke uitstraling. Daarnaast kun je bij Feestartikelen.nl terecht voor bekertjes, kaarsjes en rietjes om het eten en drinken er nog leuker uit te laten zien. Daarnaast kan er op de meeste Jill Diy feestartikelen een naam geschreven worden, waardoor deze een persoonlijk tintje krijgen. Natuurlijk zijn er ook uitnodigingskaartjes verkrijgbaar, zodat je alle kinderen in Jill Diy stijl kunt uitnodigen. Met behulp van al deze versiering van Feestartikelen.nl ziet jouw Jill Diy kinderfeestje er zeker goed uit.c

Heel veel plezier!

Mickey Mouse kinderverjaardag

Ideeën voor een Mickey Mouse kinderverjaardag

Mickey Mouse kinderverjaardagEen Mickey Mouse kinderverjaardag wordt een groot feest! Het is namelijk helemaal niet moeilijk om een gezellig themafeestje rondom deze vrolijke muis en zijn vrienden te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke spelletjes, hapjes en versieringen die allemaal in het teken staan van Mickey Mouse? Met behulp van onze tips kun je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren en zullen de kinderen zich geen moment vervelen.

Smullen van Mickey Mouse hapjes

Mickey Mouse kinderverjaardag hapjesHapjes vormen een belangrijke basis voor een Mickey Mouse kinderfeestje. Samen wat eten zorgt namelijk meteen voor een gezellige sfeer! Om de traktaties te laten passen bij het thema, kun je gebruikmaken van onze tips. Ten eerste is het mogelijk om de bekende vorm van Mickeys gezicht te gebruiken voor de hapjes. Maak bijvoorbeeld Disney-waardige pannenkoekjes, cupcakes, koeken, pizza’s en taart in de vorm van Mickey. Daarnaast kun je gebruikmaken van de herkenbare kleuren van Mickeys kleding, namelijk rood en geel. Hapjes zoals aardbeien, watermeloen, kaasblokjes, ananas en rode of gele M&M’s passen daarom perfect bij een Mickey Mouse kinderverjaardag. Smullen maar!

Dolle pret met Mickey Mouse spelletjes

Mickey Mouse is een vrolijke muis die houdt van plezier maken met zijn vrienden. Het hoeft daarom helemaal niet moeilijk te zijn om leuke spelletjes te bedenken die passen bij een Mickey Mouse themafeestje. Je kunt kiezen voor een zoekspelletje om het kinderfeestje mee te beginnen. Verstop voor ieder kind Mickey Mouse oren of een masker en laat ze deze gaan zoeken. Je kunt de kinderen om de beurt een hint geven waar ze moeten zoeken.

Mickey Mouse kinderverjaardag pretHierna kun je een reeks korte Mickey Mouse spelletjes spelen, bijvoorbeeld in de vorm van een parcours. Begin door ieder kind een Mickey Mouse plaatje te geven en ze de kopie hiervan met een hengel op te laten pakken van de vloer. Dit kun je doen door aan de plaatjes en de hengel magneetjes vast te maken. Daarna moeten ze net doen alsof ze Donald Duck zijn en om een paar pionnen heen waggelen en net zoals Pluto op handen en voeten lopen. Door de kinderen deze opdrachten om de beurt uit te laten voeren kun je ze hier een hele tijd mee vermaken. Wanneer iedereen de opdrachten uitgevoerd heeft, kun je nog wat Mickey Mouse filmpjes opzetten om de kinderen weer tot rust te brengen.

Gezellige Mickey Mouse versiering

Mickey Mouse kinderverjaardag versieringHet maakt niet uit of je het kinderfeestje in een schuur, woonkamer of feestzaal organiseert. Met behulp van Mickey Mouse versiering tover je iedere ruimte om tot een echte feestlocatie. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van een feestelijke deurposter. Zo ziet iedereen meteen waar ze moeten zijn voor het Mickey Mouse feestje. Daarnaast vind je bij Feestartikelen.nl ook bijpassende Mickey Mouse slingers en ballonnen om de verjaardag nog leuker aan te kleden. Natuurlijk kun je ook kiezen voor Mickey Mouse bordjes, bekertjes en tafelkleden om de hapjes er nog beter uit te laten zien. En wat dacht je van Mickey Mouse maskers en oren die je kunt gebruiken voor het zoekspelletje. Erg leuk. Op www.feestartikelen.nl kun je dan ook terecht voor de benodigdheden om jouw Mickey Mouse kinderverjaardag te organiseren.

Heel veel plezier!

Tips voor een Minnie Mouse kinderfeestje

Minnie Mouse kinderfeestjeEen Minnie Mouse kinderfeestje voor gegarandeerd plezier

Al heel wat jaren zijn Mickey en Minnie Mouse niet meer weg te denken uit onze levens. Vooral voor meisjes is Minnie Mouse een populair tekenfilmfiguur. Voor een gethematiseerde kinderverjaardag is dit personage van Disney dan ook een hele goede keuze. Met behulp van tips voor hapjes, spelletjes en versiering kunnen we je helpen een Minnie Mouse kinderfeestje te organiseren waar je trots op kunt zijn.

Een muis met een geschiedenis

Minnie Mouse kinderfeestjeAl sinds 1928 is Mickey Mouse een bekend figuur. Natuurlijk kan zijn trouwe vriendin Minnie Mouse niet achterblijven. In tekenfilmpjes, films en in Disneyland speelt ze een belangrijke rol en beleeft ze avonturen met haar vrienden Donald Duck, Pluto, Goofy en natuurlijk haar vriendin Katrien Duck. Met haar kenmerkende rode strik en hoge hakken heeft ze de harten van veel mensen veroverd. Een geweldig personage van Disney voor een kinderverjaardag dus!

Hapjes in een Minnie Mouse vorm

Minnie Mouse kinderfeestje Oreo koekjeTijdens een Minnie Mouse kinderfeestje kun je op een heleboel manieren het thema verwerken in de hapjes. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de typische vorm van de hoofden van Mickey en Minnie te gebruiken. Dit kun je doen door twee kleine rondjes van decoratiepapier vast te plakken aan een Oreo koekje. Ook cupcakes met daarop oortjes van papier zullen het erg goed doen bij de kinderen. Daarnaast kun je kiezen voor hapjes die je in de vorm van Minnie’s hoofd uitsnijdt, zoals pannenkoeken, koekjes en stukjes watermeloen of kaas. Deze vorm kun je natuurlijk ook in de taart verwerken. Je kunt bijvoorbeeld een taart kopen of maken in de vorm van Minnie’s gezicht. Dit zal zeker een succes zijn tijdens het kinderfeestje.

Leuke Minnie mouse spelletjes

Aan het begin van het kinderfeestje kun je het uitdelen van de cadeautjes leuk organiseren. Verstop bijvoorbeeld genummerde Minnie Mouse oortjes die de kinderen moeten gaan zoeken. Het nummer dat ze vinden bepaalt wanneer ze hun cadeautje mogen geven. Verder kun je kiezen voor verschillende Minnie Mouse spelletjes, zoals ‘strikje prik’. Hierbij moeten de kinderen de strik van Minnie op de juiste plaats plakken terwijl ze geblinddoekt zijn.

Minnie Mouse kinderfeestje ballonnenDaarna kan er een parcours gehouden worden met onderdelen, zoals: van hoepel naar hoepel springen, een pingpongbal op een lepel balanceren en op handen en voeten lopen. Na ieder onderdeel krijgen de kinderen een papieren kledingstuk van Minnie, zoals handschoenen, hakken of een strik. Hiermee kunnen ze later hun eigen Minnie Mouse ontwerpen. Degene met het mooiste ontwerp zou bijvoorbeeld een leuke Disney ballon kunnen winnen. Wanneer de kinderen uitgeput zijn van de spelletjes, kun je nog wat filmpjes van Minnie Mouse opzetten om de kinderverjaardag rustig en af te sluiten.

Feestelijke Minnie Mouse versiering

Minnie Mouse kinderfeestje bordjesEen gethematiseerd kinderfeestje is niet compleet zonder de juiste versiering. Hiermee zorg je namelijk meteen voor de juiste sfeer. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld Minnie Mouse slingers en ballonnen om de ruimte mee te versieren. Ook kun je kiezen voor een Minnie Mouse feestpakket met onder andere een tafelkleed, vlaggenlijn, servetten, bekertjes en bordjes zodat je zeker goed voorbereid bent. Daarnaast vind je bij Feestartikelen.nl ook Minnie Mouse oren die gebruikt kunnen worden tijdens het beginspel. Zo is er in deze webwinkel genoeg Minnie Mouse versiering te vinden om een mooi aangekleed Disney kinderfeestje te organiseren.

Astronaut kinderfeestje

Een astronaut kinderfeestje voor echte fans van ruimtevaart

Astronaut kinderfeestje selfieIs jouw kind gek op alles dat met ruimtevaart te maken heeft? Dan kun je hem of haar heel erg blij maken met een astronaut kinderfeestje! Samen met een groep vrienden zal jouw kind zich voor een dag een echte astronaut voelen. Hoe je dit voor elkaar krijgt? In deze blog hebben we verschillende tips voor je verzameld om een kinderfeestje te organiseren met spelletjes, hapjes en versieringen die passen bij het ruimtevaart thema.

Spelletjes voor echte astronauten

Astronaut kinderfeestje ruimteschipWie een ruimtevaart kinderfeestje organiseert kan natuurlijk niet om de bijpassende spelletjes heen. Gelukkig biedt dit thema een heleboel mogelijkheden! Organiseer bijvoorbeeld een wedstrijdje waarbij de snelste niet wint, maar de langzaamste. Laat de kinderen als echte astronauten op de maan heel langzaam, met grote stappen richting de finish lopen. Let er wel op dat iedereen moet blijven bewegen. Daarna kun je ze ballonnen laten hooghouden. Doe net alsof de ballonnen meteorieten zijn die de grond (de aarde) niet mogen raken. Ook het gooien van ruimteschepen kan een leuk spelletje zijn. Maak bijvoorbeeld van papier of aluminiumfolie ruimteschepen die de kinderen door hoepels moeten proberen te gooien.

Astronaut kinderfeestje robotsEen andere leuke activiteit is een estafette waarbij de kinderen moeten samenwerken. Van piepschuim kun je zogenaamde maanstenen maken die in een emmer moeten worden geplaatst. Een kind gaat op zoek naar zo veel mogelijk verstopte maanstenen en brengt deze naar een tafel waar een ander kind geblinddoekt moet proberen deze met een tang in de emmer te gooien. Het geblinddoekte kind kan hulp krijgen van iemand die alleen maar korte instructies mag geven, waardoor er een robotachtig effect ontstaat. Met dit spel kun je de kinderen zeker een tijdje vermaken!

Hapjes voor hongerige astronauten

Astronaut kinderfeestje raket ijsjeTijdens een drukke dag als astronaut krijgen de kinderen vast zin in lekkere hapjes. Je kunt ze bijvoorbeeld sandwiches of koekjes geven in de vorm van een ster. Ook kun je kleine raketjes maken van stukjes aardbei en banaan op een stokje. Het is hierbij wel belangrijk dat de onderkant van de aardbei bovenaan geplaatst wordt, zodat dit hapje zo veel mogelijk op een raket lijkt. Daarnaast zijn Raket ijsjes en Milky Way chocolaatjes natuurlijk ook een goed idee.

Een astronauten taart kun je bestellen, maar ook zelf maken. Maak bijvoorbeeld een maan-taart met wit glazuur dat je ongelijk uitsmeert om zogenaamde kraters te creëren. Of kies voor een taart van donkerblauw glazuur met daarop een heleboel sterren in verschillende groottes.

Mooie space versiering

Astronaut kinderfeestje tefeldecoratiesOm de kinderen tijdens het astronaut kinderfeestje nog meer het gevoel te geven dat ze in de ruimte zijn beland, kun je space versiering gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een sterrenhemel muurposter en tafelkleed van Feestartikelen.nl voor het juiste effect. Verder kun je de ruimte nog versieren met wereldbol ballonnen, astronauten slingers en decoraties in de vorm van planeten. Om de kinderen ook in bijpassende stijl te laten eten en drinken vind je bij Feestartikelen.nl space bordjes en bekertjes. Op die manier kun je met hulp van www.feestartikelen.nl ervoor zorgen dat de kinderen niet om het ruimtevaart thema heen kunnen en zich voor een dag echte astronauten voelen!

Barbie kinderfeestje

Een Barbie kinderfeestje voor de echte fans

Barbie kinderfeestje ideeënJaren geleden liet Barbie kinderhartjes al een stuk sneller kloppen. Tegenwoordig is daar niets aan veranderd. Vooral meiden zijn nog steeds helemaal dol op de blonde Barbiepop. Wanneer jouw kleine meid weer een jaartje ouder wordt, kan deze pop dan ook zorgen voor een onvergetelijke verjaardag. Dat is fijn, want het is ontzettend makkelijk om een feest te organiseren in dit thema! Met behulp van onze tips kun je ervoor zorgen dat de hapjes, spelletjes en feestversiering allemaal bijdragen aan een leuk Barbie kinderfeestje dat tot in de puntjes geregeld is.

Barbie spelletjes spelen

Barbie kinderfeestje tiaraHet organiseren van een Barbie kinderfeestje hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Het is namelijk een thema dat heel veel mogelijkheden biedt! Aangezien meisjes meestal fan zijn van de pop, kun je kiezen voor spelletjes die zij het leukst vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het knutselen van een tiara of ketting? Daarna kun je de kinderen op zoek laten gaan naar poppen die in het huis verstopt zijn. Met de gevonden poppen kunnen ze een toneelstukje opvoeren dat ze helemaal zelf mogen bedenken. Ook kun je ervoor kiezen om stoelendans te doen op de muziek uit bekende Barbie films. Wanneer de kinderen aan het einde van de dag moe worden kun je besluiten om ze nog even rustig te laten spelen met hun Barbiepoppen of ze hun favoriete film te laten kijken. Zo sluit je de dag op een hele passende manier af.

Smullen van roze hapjes

Barbie kinderfeestje cupcakesWanneer je hapjes uit wilt delen die passen bij het thema, is vooral de kleur erg belangrijk. Roze is namelijk een kleur die perfect past bij de Barbie verjaardag. Hierdoor zijn alle roze hapjes een heel goed idee. Kies bijvoorbeeld voor koekjes en cupcakes met roze glazuur. Ook in de taart kun je deze kleur verwerken. Een ontwerp waarbij de taart de jurk van een Barbiepop vormt in een roze kleur is een gegarandeerd succes. Verder kun je nog andere hapjes op tafel zetten die qua kleur redelijk aansluiten bij het roze, zoals aardbeien en watermeloen. Er zijn bussen roze slagroom te koop, dus dat maakt het nog makkelijker om iets in Barbie stijl te creëren. Als laatste is het ook mogelijk om snoepjes of popcorn in een roze feestzakje uit te delen om de verjaardag compleet te maken.

Roze themaversiering

Barbie kinderfeestje tafeldecoratiesHet laatste onderdeel van het kinderfeestje dat zeker niet overgeslagen mag worden is de versiering. Met behulp van decoratie kan een normale ruimte namelijk al heel snel veranderd worden in een paradijs voor Barbie fans. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld Barbie slingers en hangdecoraties in een felroze kleur om de boel op te fleuren. Ook de servetten, tafelkleden, rietjes en bekertjes sluiten aan bij het thema. Zo eten en drinken de kinderen tijdens de verjaardag zeker in de stijl van Barbie. Wanneer je nog speelgoed wilt uitdelen in een feestzakje, kun je ook bij Feestartikelen.nl terecht voor een bijpassend exemplaar. Met deze artikelen van www.feestartikelen.nl heb je de belangrijkste versiering al in huis en kan het Barbie kinderfeestje gaan beginnen!

Een kinderfeestje organiseren

Een kinderfeestje organiseren om niet snel meer te vergeten

Tijdens een kinderfeestje kunnen jongens en meisjes met alle vriendjes en vriendinnetjes hun verjaardag vieren. Hoewel ieder kind weer anders is en de keuzes voor het feestje eindeloos zijn, hebben wij in deze blog een paar tips beschreven die je kunnen helpen bij het plannen om zo een kinderfeestje te organiseren. Met mooie versiering, een thema, lekkere hapjes en leuke spelletjes kom je namelijk al een heel eind.

Spelletjes voor een gezellig feest

KinderfeestjeKinderen bruisen van de energie. Daarom zijn spelletje onmisbaar op een kinderfeestje. Houd wel rekening met de leeftijd van de kinderen, aangezien sommige spelletjes te moeilijk of te saai zijn voor verschillende leeftijdscategorieën. Je kunt kiezen voor echte klassiekers, zoals stoelendans of ezeltje prik. Deze spelletjes doen het altijd goed, omdat ze lol hebben. Daarna kun je een wedstrijdje houden waarbij de kinderen in twee groepen verdeeld worden. Laat de kinderen een afstand afleggen terwijl ze een ballon moeten hooghouden, een pingpongbal op een lepel moeten balanceren of van hoepel naar hoepel moeten springen. Als afsluiter kun je nog kiezen voor een potje tikkertje, mits er genoeg ruimte is.

Creatieve hapjes op tafel zetten

Kinderfeestje met pannenkoekenWanneer de kinderen niet druk bezig zijn met de spelletjes kun je lekkere hapjes op tafel zetten die je mooi opgemaakt hebt. Door komkommer uit te drukken in een bloemetjesvorm ziet het er namelijk meteen heel leuk uit. Kleine sandwiches in de vorm van een ster zijn daarnaast ook een goed idee. Ook met stukjes pannenkoek en aardbeien op een stokje zal je de kinderen erg blij maken. Als hoogtepunt kan de taart natuurlijk niet ontbreken. Wanneer het kinderfeestje een thema heeft kun je dit verwerken in de taart. Een taart met een foto van de jarige, de leeftijd of de naam is natuurlijk ook erg leuk.

Van kinderfeestje naar themafeest

Kinderfeestje met stoelendansHoewel je prima een feestje kunt geven met algemene hapjes en spelletjes, kan een thema het geheel misschien nog leuker maken. Kinderen zijn vaak gek op bepaalde tv-programma’s, zoals Paw Patrol, Spongebob of Peppa. Ook een thema zoals jungle en safari of prinsessen, doet het altijd erg goed. Gelukkig is het erg eenvoudig om een verjaardag te organiseren met een thema, aangezien je nog steeds gebruik kunt maken van bekende spelletjes en hapjes. Er zijn namelijk maar kleine aanpassingen nodig. Wat dacht je van de stoelendans met muziek van Spongebob, ezeltje prikje met afbeeldingen van de hondjes van Paw Patrol of een mooie jungle en safari taart? Met een klein beetje creativiteit heb je zo een kinderfeestje rondom een thema  georganiseerd.

Versiering voor een mooie feestruimte

Kinderfeestje Paw PatrolAangezien een verjaardag een leuke gebeurtenis is, mag de ruimte er best feestelijk uitzien. Dit doe je heel eenvoudig met feestdecoratie, zoals slingers en ballonnen van Feestartikelen.nl. Ook vrolijke tafelkleden, bordjes en bekertjes laten de feestruimte er meteen gezellig uitzien. Aangezien je bij Feestartikelen.nl ook versiering voor verschillende thema’s vindt, kunnen wij je helpen om van een kinderfeestje een geslaagd themafeest te maken. Zo kun je met leuke versiering de kinderverjaardag een feestelijke uitstraling te geven.

Heel veel plezier!

Blaze en de Monsterwielen

Zo regel je een stoer Blaze en de monsterwielen kinderfeestje

Met een Blaze en de monsterwielen kinderfeestje vier je een verjaardag met een wel heel stoer thema. De monstertrucks in dit bekende tv-programma beleven verschillende spannende avonturen. Kinderen zijn er dol op. Hierdoor zullen de kinderen meteen enthousiast zijn, wanneer ze binnenwandelen op een feestje met dit thema. Door middel van hapjes, versiering en spelletjes kun je ervoor zorgen dat het Blaze en de monsterwielen thema voor iedereen duidelijk is. Zo krijgt de jarige een geweldig kinderfeestje!

Stoere monstertruck hapjes

Blaze en de monsterwielen wielOp ieder feestje zijn wel hapjes nodig. Niet alleen omdat de kinderen honger zullen krijgen, maar ook omdat dit ervoor zorgt dat ze zich tussen de activiteiten door niet zullen vervelen. Wanneer de hapjes passen bij het thema, ziet het er ook leuk uit. Met behulp van de tips die we voor je verzameld hebben, kunnen we je helpen bij het thematiseren van de hapjes. Je kunt bijvoorbeeld pannenkoeken bestrooien met poedersuiker. Natuurlijk in de vorm van een auto (door middel van een bakvorm). Ook kun je cakejes uitdelen met daarin een satéprikker. Hierop kunt u dan een afbeelding plakken van Blaze en de monsterwielen. Als traktatie is een doosje met een afbeelding van de monstertrucks een goed idee. Door er autodrop in te stoppen blijf je trouw aan het thema. Ook kan er een bijpassende taart gemaakt worden. Zoals bijvoorbeeld een taart met een afbeelding van de monstertrucks of in de vorm van een autoband.

Spelletjes voor autoliefhebbers

Blaze en de monsterwielen truckNaast de hapjes is er nog een belangrijk onderdeel tijdens een feestje: de spelletjes. We hebben verschillende tips voor je verzameld om spelletjes te organiseren die passen bij het thema. Je kunt bijvoorbeeld een speurtocht houden. Hierbij moeten natuurlijk monstertrucks gevonden worden. Wanneer je de speelgoedauto’s van dit tv-programma niet hebt, kun je ook afbeeldingen uitprinten. Even later kun je de gevonden auto’s (of een gewone speelgoedauto met een afbeelding erop) aan een draad vastmaken die aan een stok vastzit. Door de stok rond te draaien moeten de kinderen hun auto over de finishlijn trekken. Daarna kun je nog het ‘politiemannen spel’ spelen. Hierbij is iemand de politieman en zijn de andere kinderen de auto’s. De politieman roept groen licht, waarna de kinderen mogen lopen. Roept de politieman rood licht, dan moeten de kinderen zo snel mogelijk stilstaan want anders zijn ze af. Zijn de kinderen nog klein dan is het extra leuk om een springkussen te huren bij Verhuurbrigade.nl. Dan kunnen ze net als Blaze en de monsterwielen lekker hoog springen.

Een themafeestje met bijpassende versiering

Blaze en de monsterwielen bordjesOm het thema nog duidelijker te maken kun je gebruikmaken van bijpassende versiering. Doordat er mooie Blaze en de monsterwielen versiering
te vinden is, is dit gedeelte misschien wel het eenvoudigste te regelen. Met gethematiseerde tafelkleden, bordjes en bekertjes van Feestartikelen.nl is namelijk al duidelijk te zien wat voor thema het kinderfeestje heeft. Je kunt het geheel nog verder afmaken door te kiezen voor de bijbehorende rietjes en servetten. Daarnaast is het ook mogelijk om nog wat versiering aan de muren en het plafond te hangen, zodat niemand meer om het thema heen kan. Met bijpassende ballonnen en slingers ziet het kinderfeestje er meteen heel vrolijk uit. Zo zijn er genoeg mogelijkheden, om met de artikelen van www.feestartikelen.nl, het Blaze en de monsterwielen themafeestje aan iedereen duidelijk te maken.

Heel veel plezier!

40 jaar

De dag waarop je 40 jaar wordt groots vieren

Iedereen zal de dag waarop ze 40 jaar worden anders ervaren. Sommigen zien ertegen op en anderen hebben er juist veel zin in. Hoe dan ook is een 40ste verjaardag een reden voor een feestje. Je begint namelijk aan een nieuw hoofdstuk in je leven en je wordt weer een stukje ouder en wijzer. Om deze dag groots te vieren hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Hierdoor kun je de jarige op een leuke manier verrassen met een cadeau en een feest of uitje.

Een cadeau voor de 40-jarige

40 jaar bioscoopAls vriend, vriendin, familielid of geliefde van de 40-jarige wil je natuurlijk wel een leuk cadeau geven. Om hem of haar eens even goed te laten lachen kun je kiezen voor een funkado, zoals een tegel voor een erelid van de club van 40-jarigen of een opvallende button. Ook kun je een cadeau grappig verpakken, zoals parfum in een doos voor anti-rimpelcrème. Daarnaast zijn persoonlijke cadeautjes natuurlijk altijd een goed idee. Je kunt een filmliefhebber een tegoedbon voor de bioscoop geven en iemand die veel leest een goed boek.

Een uitje op de 40ste verjaardag

40 jaar high teaDe dag waarop iemand 40 jaar wordt kun je op verschillende manieren invullen. Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark gaan om ervoor te zorgen dat de volwassenen én eventuele kinderen een leuke dag hebben. Daarnaast is het op een zonnige dag ook mogelijk om met de jarige een middagje te gaan varen. Met een koelbox met wat koude biertjes, wijn of frisdrank en lekkere hapjes is dit een en al gezelligheid. Voor de mannen kun je natuurlijk ook kiezen voor een middag karten of poolen. En voor de vrouwen is een High Tea natuurlijk een goede optie. Aan het einde kunnen jullie nog even gezellig bij elkaar komen bij het favoriete restaurant van de jarige.

Een feest voor de jarige

40 jaar taartEen feest dat bij de jarige past is een andere goede manier om de 40ste verjaardag onvergetelijk te maken. Zet bijvoorbeeld populaire muziek op uit de tijd dat hij of zij ‘jong’ was. Dit kun je afwisselen met moderne feestmuziek om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft. Tussendoor kun je met hapjes rondgaan die de jarige lekker vindt en die passen bij de 40ste verjaardag. Wat dacht je bijvoorbeeld van cupcakes met daarop een satéprikker met een foto? Als hoogtepunt kun je een taart maken of kopen in de vorm van een grote 40.

40 jaar versiering

40 jaar versieringEen feest is niet compleet zonder bijpassende versiering. Een feest voor iemand die 40 jaar wordt kun je al heel eenvoudig versieren met ballonnen, slingers en vlaggenlijnen. Ook kun je gebruikmaken van een deurbord met daarop een grote 40 van Feestartikelen.nl om meteen duidelijk te maken wat de reden van het feest is. Kies je daarnaast ook voor bijpassende servetten en satéprikkers dan staat het eten helemaal in het teken van de 40ste verjaardag. Je kunt ook kiezen voor een compleet feestpakket van Feestartikelen.nl zodat je alle versiering meteen bij elkaar hebt. Zo helpt www.feestartikelen.nl je bij het versieren van een feest voor iemand die 40 jaar wordt.

60 jaar

Een top dag organiseren voor iemand die 60 jaar wordt

Een 60ste verjaardag is een goede reden voor een feest. Het is alweer tien jaar geleden dat je vierde dat je Abraham of Sarah werd. De dag waarop je 60 jaar wordt hoeft echter niet minder bijzonder te zijn dan je 50ste verjaardag. Er breekt namelijk weer een nieuwe periode aan in je leven en dat mag gevierd worden. Met behulp van onze tips voor de hapjes, cadeaus en de versiering wordt de 60ste verjaardag een geweldig feest.

Een cadeau voor de verjaardag

60 jaar met muziekWanneer iemand 60 jaar wordt kan een mooi cadeau natuurlijk niet uitblijven. Soms kan het lastig zijn om te bedenken wat je aan iemand moet geven. Er zijn een paar tips waar je gebruik van kunt maken om een mooi cadeau te bedenken. Wanneer de jarige een hobby heeft kun je iets geven dat hierbij past, zoals een boek voor een fanatieke lezer of een cd voor een muziekliefhebber. Je kunt echter ook kiezen voor cadeaukaarten, zodat de jarige zelf iets kan uitzoeken. Dit ziet er leuker uit dan wanneer je enkel geld geeft en biedt nog steeds veel mogelijkheden. Wanneer er echt niets is waar je de jarige blij mee kunt maken, kun je ook kiezen voor een uitje. Met een paar vrienden en familieleden kun je erg eenvoudig een dagje weg organiseren. Kies bijvoorbeeld voor een dagje naar de spa, dierentuin of een museum.

Hapjes voor de jarige

60 jaar met lekker etenWanneer er iets gevierd wordt is eten vaak een belangrijk onderdeel. Wanneer je met z’n allen aan tafel zit of hapjes aan elkaar uitdeelt, wordt de sfeer meteen een stuk gezelliger. Je kunt de 60-jarige daarom verrassen met een etentje bij een favoriet restaurant. Ook kun je kiezen voor een speciaal etentje, zoals tapas of een high tea. Het kan echter ook leuk zijn om niet uit eten te gaan, maar zelf het eten te bereiden. Je kunt dan vrienden en familie van de jarige uitnodigen om gezellig bij iemand thuis te gaan eten. Doordat je helemaal zelf de keuze hebt wat je gaat bereiden, kun je alle favoriete hapjes van de jarige maken. Natuurlijk is een taart met daarop het cijfer 60 of afbeeldingen uit de jeugd van de jarige ook een erg leuk idee.

Een 60ste verjaardagsfeest met versiering

60 jaar ballonnenWanneer je de dag waarop iemand 60 jaar wordt groots wilt vieren, kun je een feest geven. Dit kun je doen door goede vrienden en naaste familie uit te nodigen bij iemand thuis of door mensen te laten samenkomen in een feestzaal. De feestruimte kun je er feestelijk uit laten zien met bijpassende versiering. Met een paar vlaggenlijnen, ballonnen en slingers van Feestartikelen.nl ziet de ruimte er al snel gezellig uit. Daarnaast kun je kiezen voor bordjes en bekertjes die passen bij de 60ste verjaardag om de mensen ook tijdens het eten en drinken te herinneren aan de reden van het feest. Geef je de jarige daarnaast een leuke taarthoed of Hawaïkrans met daarop ’60 jaar’ van Feestartikelen.nl dan weet iedereen meteen wie de jarige is. Op die manier kan www.feestartikelen.nl je helpen om met wat versiering een feestelijke ruimte te creëren.

30 jaar

Een onvergetelijke dag voor iemand die 30 jaar wordt

30 jaar aardbeien cakeDe dag waarop je 30 jaar wordt is erg speciaal. Je laat de wilde twintiger jaren achter je en begint aan een nieuw tijdperk in je leven. Daarom is deze dag er een die gevierd mag worden. Je kunt dit doen met een leuk dagje uit, een lekker etentje, een gezellig feest of een combinatie van deze drie. Met behulp van de tips die we voor je verzameld hebben kunnen we je helpen om van een 30ste verjaardag een onvergetelijke dag te maken.

Een dagje uit op de 30ste verjaardag

Sommige mensen zijn op hun 30ste verjaardag al getrouwd, hebben plannen om te gaan trouwen of zijn zelfs al een trotse vader of moeder. Anderen ontmoeten in hun dertiger jaren misschien wel de liefde van hun leven of raken in blijde verwachting van een kindje. Dit betekent dat iedereen deze verjaardag anders meemaakt en dus ook andere interesses heeft. Het is daarom altijd belangrijk om rekening te houden met wat de jarige leuk vindt.

30 jaar verjaardag kartenHet kan een goed idee zijn om als mannen onder elkaar te gaan paintballen, karten of airsoften. Zo kunnen jullie weer even de stoere jongemannen uithangen. Een dagje uit met vrouwen kan super relaxed worden door naar een spa te gaan. Natuurlijk kan een dagje weg met mannen én vrouwen samen ook heel gezellig zijn.

Door op deze dag de jarige een funkado zoals een Hawaïkrans, button of medaille met daarop ’30 jaar’ te geven ziet iedereen meteen wie het feestvarken is.

Lekker eten kan niet ontbreken

30 jaar feestje wijnTijdens een feestelijke gebeurtenis kan lekker eten niet overgeslagen worden. Je kunt met de jarige ook gaan high beeren of high winen. Dit zijn variaties op de bekende high tea, waarbij thee en lekkere hapjes geserveerd worden. Tijdens een high beer of high wine wordt de thee natuurlijk vervangen door bier of wijn. Het is echter ook mogelijk om gewoon wat te gaan eten. Gezellig met iedereen aan tafel zitten is namelijk het belangrijkste. Je kunt het favoriete restaurant van de jarige bezoeken of het etentje thuis organiseren. Wanneer je zelf het eten inkoopt of bereidt is het natuurlijk erg leuk om alle favoriete hapjes van degene die 30 jaar wordt te serveren.

Een 30ste verjaardagsfeest

30-jaar-ballonnenVoor velen kan tijdens een belangrijke gebeurtenis, zoals een 30ste verjaardag, een feest niet ontbreken. Nodig vrienden en familie uit, zet feestmuziek op en kies voor hapjes en drankjes waar de jarige blij van wordt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze tips om de locatie op te fleuren met bijpassende versiering. Je kunt het huis of de feestzaal bijvoorbeeld versieren met afzetlint, ballonnen, slingers en hangdecoraties die passen bij een 30ste verjaardag. Om ervoor te zorgen dat iedereen weet waar de feestlocatie is kun je een party zone bord van Feestartikelen.nl buiten zetten. Daarnaast kun je ook kiezen voor bekertjes, bierviltjes en zelfs toiletpapier met daarop ’30 jaar’. Met behulp van de versiering van www.feestartikelen.nl is het voor iedereen duidelijk dat de jarige 30 jaar wordt.

Heel veel plezier!