Helium tank

Helium tankBallonnen opblazen met een helium tank voor een feestelijke uitstraling

Heliumballonnen zijn helemaal in! Een heleboel mensen kiezen ervoor om een ballon met helium te vullen in plaats van met gewone lucht. Dankzij dit onbrandbare gas blijft de ballon in de lucht hangen, wat er meteen heel feestelijk uitziet. Kinderen zijn er natuurlijk ook dol op, waardoor de pret alleen maar groter wordt. Ben je van plan om zelf een feestje te organiseren en wil je de locatie tot aan het plafond mooi versieren? Dan kunnen heliumballonnen ook voor jou een goede oplossing zijn. Met behulp van een helium tank heb je de ballonnen zo opgeblazen en kan het feest gaan beginnen!

Zelf ballonnen opblazen met helium

Helium tank hartballonnenSpreekt het idee van een feestje dat versierd is met heliumballonnen je wel aan? Dan is een helium tank onmisbaar. Hiermee kun je heel eenvoudig zelf je heliumballonnen vullen! Eén tank is al voldoende om de sfeer op het feest aanzienlijk te verhogen. Je kunt namelijk dertig ballonnen van normaal formaat opblazen met één tank. Houd er trouwens wel rekening mee dat een heliumballon zo’n acht tot tien uur in de lucht blijft zweven. Het is dus belangrijk om niet te vroeg te beginnen met het opblazen. Zo weet je zeker dat je er zo lang mogelijk plezier van zult hebben tijdens jouw verjaardag, themafeest of kinderfeestje!

Heliumballonnen als feestversiering

Helium tank Chrome ballonnenHeliumballonnen zijn ontzettend geschikt als feestversiering. Doordat de ballon in de lucht blijft zweven, kun je goed gebruikmaken van de hoogte van de ruimte. Doordat heliumballonnen beschikbaar zijn in veel verschillende kleuren en soorten, kan ieder feestje hier mooi mee versierd worden. Je kunt bijvoorbeeld het thema versterken tijdens een themafeest of gewoon meer kleur toevoegen aan de locatie. Daarnaast kun je ook een bijzonder moment creëren met deze feestdecoratie. Door iedereen een ballon te geven of er een hoop in een net te verzamelen, kunnen veel heliumballonnen tegelijkertijd opgelaten worden. Dit kan heel speciaal zijn tijdens een verjaardag, kinderfeestje of bruiloft!

Wat heb je naast een helium tank nog meer nodig?

Helium tank effen kleuren ballonnenWanneer je gebruik wilt maken van een tank met heliumgas heb je natuurlijk ook ballonnen nodig. Houd er tijdens het uitzoeken wel rekening mee of ze geschikt zijn voor helium. Niet iedere ballon is namelijk sterk genoeg. Bij Feestartikelen.nl vind je een heleboel soorten die zowel voor lucht, als voor heliumgeschikt zijn. Je kunt kiezen uit exemplaren in verschillende effen kleuren of met een opdruk of met een lichtje in de ballon. Ook vind je bij Feestartikelen.nl folieballonnen in de vorm van een cijfer. Deze zijn perfect voor een verjaardag of jubileum! Om het geheel helemaal af te maken kun je een lint vastmaken aan iedere ballon. Hiermee kunnen ze overal aan vastgebonden worden, bijvoorbeeld aan een ballongewicht. Zo kun je de feestversiering overal in de ruimte plaatsen!

Op www.feestartikelen.nl vind je alle benodigdheden voor een feestje dat versierd wordt met heliumballonnen en kun je ook een helium tank vinden. Hierdoor hoef je niet lang te zoeken en kun je zo snel mogelijk beginnen met het versieren van jouw feest!

Heel veel plezier!

St Patrick’s Day versiering

Feesten op Ierse wijze met St Patrick’s Day versiering

St Patricks Day versiering en lekkernijenHoewel St Patrick’s Day oorspronkelijk een Ierse feestdag is, zijn de Ieren al jaren niet meer de enige die dit feest vieren. Van de Verenigde Staten tot Australië en van Japan tot ons eigen kikkerlandje: de hele wereld kleurt groen met St Patrick’s Day versiering en accessoires. Wil je zelf ook meedoen en voor één dag ervaren hoe het is om Iers te zijn? Er is vast wel een café in de buurt die het viert.

Wat is St Patrick’s Day precies?

St Patrick's Day versiering en accessoiresSt Patrick’s Day op 17 maart is al sinds de zeventiende eeuw een belangrijke dag voor de Ieren. Het is namelijk de nationale feestdag waarop Saint Patrick, de beschermheilige van Ierland, herdacht wordt. Saint Patrick heeft veel invloed gehad op de geschiedenis van het land. In de vierde eeuw werd hij geboren in Schotland, maar hij kwam in Ierland terecht toen hij daar verkocht werd als slaaf. Toen hij eenmaal ontsnapte besloot hij priester te worden en het christendom te verspreiden. Hij staat erom bekend de slangen uit Ierland te hebben verdreven. Dit zou een metafoor zijn voor het bekeren van de heidenen. Veel van hun tegenwoordige cultuur hebben de Ieren dan ook aan Saint Patrick te danken.

Toch beperkt St Patrick’s Day zich niet alleen tot Ierland. Overal zijn namelijk wel mensen te vinden met een Ierse afkomst die hun nationale feestdag vieren. Tegenwoordig is het zo’n bekend feest geworden dat het op een heleboel plaatsen uitbundig gevierd wordt.

In het groen feest vieren op St Patrick’s Day

St Patrick's Day versiering en cupcakesIn veel landen wordt St Patrick’s Day groots gevierd met parades, openluchtconcerten en kermissen die in het teken staan van de Ierse cultuur. Tijdens al deze activiteiten is de kleur groen erg belangrijk. Dit is te danken aan het groene deel in de Ierse vlag (dat voor de katholieken staat) en de shamrock (klaver met drie blaadjes) die Saint Patrick gebruikte als metafoor voor de Heilige Drie-eenheid van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Om deze reden dragen een heleboel mensen klaverblaadjes bij zich tijdens St Patrick’s Day, natuurlijk in combinatie met groene kleding.

Bijpassende St Patrick’s Day versiering

St Patrick's Day versiering en tafeldecoratiesOrganiseer je het liefst zelf een feest of wil je na de grote vieringen thuis nog verder feesten tijdens St Patrick’s Day? Dan kun je dit helemaal in bijpassende stijl doen. Natuurlijk is de St Patrick’s Day versiering ook uitstekend te gebruiken voor een themafeest! Je kunt de boel versieren met St Patrick’s Day ballonnen, hangdecoraties en vlaggenlijnen van Feestartikelen.nl. Zoals verwacht staat de kleur groen centraal in al deze versiering en zie je ook zeker een shamrock of een klavertje vier terug. Wanneer je een lekker hapje wilt eten kun je kiezen voor bijpassende bordjes, bestek en tafelkleden van Feestartikelen.nl. Naast de bekende groene versiering vind je ook oranje feestdecoratie. Deze kleur staat voor het andere vlak in de Ierse vlag. Met behulp van al deze St Patrick’s Day versiering van www.feestartikelen.nl kun je de Ierse feestdag geheel in stijl vieren!

Heel veel plezier

Paw Patrol Pink kinderverjaardag

Een mooi versierde Paw Patrol Pink kinderverjaardag

Paw Patrol Pink knuffelKijkt jouw dochter graag naar de lieve hondjes van Paw Patrol? En is roze een van haar favoriete kleuren? Haar verjaardag kan dan nog een heel stuk leuker worden wanneer je kiest voor een Paw Patrol Pink themafeest! Het hele feest staat dan in het teken van de viervoeters van Paw Patrol en de vrolijke kleur roze. Alles van de spelletjes en bezigheden tot aan de hapjes en decoratie heeft tijdens het feest met dit thema te maken. Gelukkig is het ook nog eens eenvoudig te regelen!

Paw Patrol Pink spelletjes

Paw Patrol Pink bingoWe hebben verschillende tips voor je verzameld om een geslaagd Paw Patrol Pink feestje te organiseren. Natuurlijk zijn spelletjes daarbij een heel belangrijk onderdeel! Je kunt beginnen met een gezellig potje bingo dat in een Paw Patrol Pink jasje is gestoken. De bingokaart kun je roze maken met afbeeldingen erop van bijvoorbeeld een hondenpootje en de verschillende Paw Patrol hondjes. Op een hele simpele manier kun je de kinderen hiermee al prima vermaken! Daarna kun je kiezen voor een wat actievere bezigheid, zoals een hindernisbaan voor hondjes. De kinderen zijn nu de hondjes en moeten op handen en voeten om pionnen slalommen, door een tunnel kruipen en met hun neus een balletje vooruit duwen. Na de hindernisbaan kun je een variatie op een bekend spelletje spelen. Je kunt ‘Schipper mag ik overvaren?’ bijvoorbeeld veranderen in ‘Skye mag ik overvaren?’. De schipper mag hierbij het meisjesachtige hondje spelen en de winnaar of winnares van het spel zou bijvoorbeeld een Paw Patrol knuffel kunnen winnen. Natuurlijk is het kijken van een aflevering van Paw Patrol een goede afsluiter voor dit feest.

Smullen van Paw Patrol Pink hapjes

Paw Patrol Pink cupcakeVan al dat spelen krijgen de kinderen vast honger. Om ze ook nu aan het Paw Patrol Pink thema te herinneren kun je de hapjes aanpassen aan het thema. Wanneer je uitdrukvormpjes hebt in de vorm van hondenbot kom je al een heel eind. Je kunt dan namelijk pannenkoeken, pizza’s, tosti’s en koekjes maken in de vorm van een hondenbot. Dit past natuurlijk perfect bij het thema! Daarnaast kun je cupcakes maken met daarop een hondenpootje. Dit doe je door in het (roze) glazuur een platgedrukte, ronde marshmallow te stoppen met drie kleinere marshmallows daarboven. Verder kun je lekkere snoepjes, stukjes fruit en blokjes kaas in roze voerbakken wegzetten. Hiermee kun je alle hapjes bij het thema laten passen!

Bijbehorende Paw Patrol Pink versiering

Paw Patrol Pink versieringHet Paw Patrol Pink themafeestje is niet compleet zonder decoratie. Bij Feestartikelen.nl vind je een heleboel Paw Patrol versiering. Een deel hiervan past perfect bij het Paw Patrol Pink thema! Je vindt bij Feestartikelen.nl bijvoorbeeld Paw Patrol Pink servetten, tafelkleden, bordjes en bekertjes. Zo kunnen de kinderen echt niet meer om dit roze Paw Patrol thema heen! Ook kun je maskers van de Paw Patrol hondjes uitdelen, zodat de kinderen zelf rond kunnen lopen als hun favoriete hondje. Met behulp van een paar Paw Patrol Pink toevoegingen van Feestartikelen.nl heb je dus al snel een mooi versierde feestruimte!

Heel veel plezier!

Goochel kinderfeestje

Een goochel kinderfeestje voor een magische verjaardag

Is jouw zoon of dochter gek op goochelen? Kijkt hij of zij altijd met veel bewondering naar goochelaars? En worden er misschien wel zelf trucs uitgeprobeerd? Dan kun je jouw kind een geweldig kinderfeestje geven in het thema goochelen! Met behulp van onze tips voor decoratie, spelletjes en hapjes behaal je eenvoudig een mooi resultaat.

Een kinderfeestje vol goocheltrucs

Kinderfeestje goochelen diversenVanaf het moment dat jouw kind zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes uitnodigt met bijpassende uitnodigingen, kan het voorbereiden gaan beginnen. Je kunt een hele middag vol plannen met leuke goocheltrucs waarmee de kinderen zich prima zullen vermaken. Natuurlijk is het mogelijk een goochelaar uit te nodigen voor een echte goochelshow, maar je kunt het ook kleiner aanpakken. Je kunt namelijk beginnen met het afspelen van Youtube-filmpjes waarin eenvoudige goocheltrucs worden uitgelegd. Na het zien van ieder filmpje kunnen de kinderen de trucs zelf gaan uitproberen. Zorg er wel voor dat je de trucs zelf al getest hebt, zodat je zeker weet dat deze niet te moeilijk zijn. Ook is het natuurlijk belangrijk om de juiste spullen in huis te hebben. Gelukkig kunnen een heleboel trucs uitgevoerd worden met alledaagse producten, zoals bananen, ballonnen en paperclips. Wanneer de kinderen hun trucs geoefend hebben kunnen ze een echte goochelshow opvoeren. Je kunt vragen of de ouders een uur voordat het kinderfeestje afgelopen is al komen, zodat de kinderen een echt publiek hebben om hun nieuwe trucs aan te laten zien.

Magische hapjes en drankjes

Kinderfeestje popcornTussen al het goochelen door moet er natuurlijk ook tijd vrijgemaakt worden om wat lekkers te eten en te drinken. Je kunt onder andere kleine flesjes vullen met een felgekleurde ranja. Door hier een sticker met ‘goochel drankje’ op te plakken past het heel leuk bij het goochel thema. Verder kun je popcorn uitdelen in bakjes die je met papier laat lijken op een hoge hoed. Door er een paar papieren konijnenoren uit te laten steken wordt dit hapje nog leuker! Ook kun je bakjes op tafel zetten met daarin stukjes fruit of snoep. Door de bakjes te versieren met speelkaarten zijn ze heel geschikt voor dit thema kinderfeestje. Daarnaast is de taart ook erg belangrijk. Het uitdelen van de taart is natuurlijk één van de hoogtepunten van een kinderfeestje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een taart in de vorm van een speelkaart of een hoge hoed. Dat wordt smullen!

Een versierde goochel verjaardag

Kinderfeestje goochel bordjesHet goochel thema komt nog duidelijker naar voren wanneer je de ruimte mooi maakt met bijpassende goochel versiering. Je kunt bijvoorbeeld een enorm gordijn weghangen dat opzij geschoven wordt wanneer de kinderen opkomen om hun trucs te doen. Hierdoor lijkt het alsof ze meedoen met een echte goochelshow! Verder kun je de feestruimte er gezellig uit laten zien met lampionnen en slingers van Feestartikelen.nl. Je vindt daar tafelkleden, bordjes, bekertjes en servetten met goochelattributen. Zo ontkomen de kinderen ook tijdens het eten en drinken niet aan het leuke goochel thema. Wanneer ze weer naar huis gaan kun je ze nog wat snoepjes in een feestzakje  meegeven zodat ze thuis lekker kunnen nagenieten. Zo kan www.feestartikelen.nl je helpen om een prachtig goochel kinderfeestje te geven.

Heel veel plezier met dit leuke thema voor jongens en meisjes.

Minions kinderverjaardag

Een Minions kinderverjaardag is een middag met veel lol en plezier

De Minions hebben al een heleboel kinderharten veroverd in de Verschrikkelijke Ikke films. Gelukkig is hun avontuur nog niet afgelopen en kunnen kinderen opnieuw genieten van een leuke Minions film! Doordat jongens en meisjes gek zijn op de Minions, is een Minions kinderverjaardag een gegarandeerd succes. Met de juiste versiering, spelletjes, hapjes en drankjes wordt het Minions kinderfeestje al gauw een groot succes. Zo geef jij jouw zoon of dochter zeker een onvergetelijke kinderverjaardag!

Minions hapjes en drankjes

Minions kinderverjaardag smootieWie een Minions kinderverjaardag organiseert, wil natuurlijk wel dat de hapjes en drankjes bij het thema passen. Met behulp van onze tips heb je dit zo geregeld! Uit de Minions films blijkt dat de gele wezentjes gek zijn op bananen. Door ieder kind een banaan als snack te geven, blijf je op een hele makkelijke en gezonde manier trouw aan het Minions thema. Wanneer de kinderen ook blijven eten, kun je bijvoorbeeld pannenkoeken met bananen bakken. Je kunt daarnaast ook lekkere bananen smoothies maken. Wat zullen ze smullen.

Zodra iedereen weer naar huis gaat, kun je ze nog een leuke traktatie meegeven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een wc-rol geel te maken en er met papier grote ogen, een bril en een tuinbroek op te plakken. Wanneer je de rol aan de onderkant dichtplakt, kun je er verschillende snoepjes of bananen schuimpjes in doen.

Gezellige Minions activiteiten

Minions kinderverjaardag masker KevinMinions zijn erg drukke wezentjes, dus is het wel toepasselijk om tijdens de kinderverjaardag een aantal actieve spelletjes te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een parcours, waarbij verschillende teams tegen elkaar spelen. Met een paar aanpassingen kun je er al voor zorgen dat de onderdelen van het parcours bij het thema passen. Zaklopen in een zak met het uiterlijk van een tuinbroek kan al erg leuk zijn. Ook het geblinddoekt lopen met een pingpongbal op een lepeltje kan een goed idee zijn. Het is helemaal speciaal wanneer de blinddoek een grote afgeplakte bril is, die lijkt op de bril van de Minions. Ook leuk voor de foto’s.

Minions kinderverjaardag masker BobAan het einde van ieder parcours kun je een kartonnen doos neerzetten in de vorm van een Minion. De kinderen moeten dan een bal in de ‘mond’ van de Minion gooien. Na al deze actieve spelletjes kun je de kinderen rustig laten worden, door een Minions film op te zetten of ze bijpassende kleurplaten in te laten kleuren.

Bijpassende Minions versiering

Minions kinderverjaardag versieringVersiering geeft meteen sfeer aan een feest. Bijpassende Minions versiering van Feestartikelen.nl kan dan ook een goed hulpmiddel zijn, om de kinderverjaardag nog gezelliger te maken. Met Minions hangdecoraties, ballonnen en slingers zie je de gele wezentjes overal om je heen. Dat vinden de kinderen vast mooi! Daarnaast vindt je bij Feestartikelen.nl rietjes, bekertjes en bordjes waarmee je hapjes en drankjes nog leuker kunt serveren. Verder kun je de kinderen nog een extraatje (mee)geven door te kiezen voor een Minion maskers. Door al deze mogelijkheden op het gebied van versiering te combineren met leuke hapjes, drankjes en spelletjes wordt het een top Minions kinderfeestje!

Heel veel plezier!

Pluche knuffels kindefeestje

Pluche knuffels kinderfeestje voor knuffelliefhebbers

Pluche knuffels kinderfeestje berenVeel kinderen zijn gek op knuffels. Is jouw zoon of dochter ook een groot fan van knuffeldieren? Dan is een pluche knuffels kinderfeestje een heel goed idee! Door de kinderverjaardag in het teken te zetten van zijn of haar pluche vriend wordt de dag zeker een succes. Met een beetje creativiteit is het heel eenvoudig om bijpassende uitnodigingen, spelletjes en versiering te bedenken. Met de tips in deze blog willen wij je daarbij helpen.

Knuffel uitnodigingen

Pluche knuffels kinderfeestje bruine beerNog voordat het feestje begint is er al iets dat je kunt regelen, namelijk de uitnodigingen. Aangezien je een pluche knuffels kinderfeestje geeft, kun je iets speciaals met deze uitnodigingen doen. Ten eerste kun je de uitnodigingen die je aan de kinderen geeft bij het thema laten passen door te kiezen voor kaartjes met een afbeelding van knuffels erop. Daarnaast kun je bij de normale uitnodiging een klein kaartje stoppen. Dit kleine kaartje is de uitnodiging voor hun favoriete knuffel. Op deze manier laat je op een leuke manier aan iedereen weten dat ze hun knuffel ook mee mogen brengen. Dit zal tevens leuke gesprekken opleveren, waardoor de kinderen elkaar weer een beetje beter leren kennen.

Spelletjes met pluche knuffels

Pluche knuffels kinderfeestje schaapHopelijk zullen een heleboel kinderen hun eigen knuffel meegebracht hebben naar het kinderfeestje. Hiermee kun je leuke spelletjes gaan doen, bijvoorbeeld een aangepaste vorm van ‘Schipper mag ik overvaren’. De opdrachten die de kinderen moeten uitvoeren als ze willen oversteken kunnen gebaseerd worden op de meegebrachte knuffels. De schipper kijkt naar de knuffels die op een tafeltje zijn weggezet en mag kiezen. Wanneer er een hondje staat, kan hij bijvoorbeeld zeggen dat de kinderen blaffend op handen en voeten moeten oversteken. Daarna kun je ook kiezen voor een aangepaste versie van bijvoorbeeld een stoelendans. Wanneer de muziek stopt moeten de kinderen niet gaan zitten, maar hun knuffel op een stoel plaatsen. Het kind met de knuffel zonder stoel is af.

Pluche knuffels kinderfeestje poesVerder kan er nog voor de knuffels geknutseld worden. Let wel op dat de knuffels op veilige afstand staan, zodat deze niet vies worden. Je kunt de kinderen bijvoorbeeld van een kartonnen doos een huisje laten maken voor hun eigen knuffel. Daarna kan er ook een bijpassend halsbandje gemaakt worden of bijvoorbeeld kleding die ze uit grote lappen stof knippen. Een broek, een shirt, een petje of bijvoorbeeld sokjes. Na het knutselen kun je de kinderen vervolgens één voor één hun favoriete verhaal laten vertellen over wat ze met hun knuffel hebben meegemaakt. Hebben ze de knuffel wel eens ergens laten liggen? Is de knuffel wel eens in het water gevallen? Dit levert dan zeker spannende en grappige verhalen op.

Pluche knuffels als versiering

Pluche knuffels kinderfeestje verjaardagDe meegebrachte knuffels van de kinderen kunnen de ruimte al voor een deel versieren. Een tafel met daarop hun favoriete knuffeldieren ziet er natuurlijk heel leuk uit. Of je spant een lijn door de kamer met kleurplaten van knuffels waar ze hun eigen knuffel naast kunnen hangen. Zo heb je dan snel een knuffelslinger in de kamer hangen. Later kunnen de kleurplaten natuurlijk ingekleurd worden.

Bij Feestartikelen.nl kun je terecht voor een heleboel knuffels van het bekende knuffel merk Ty Beanie Boo. Dit voor het geval je de jarige een nieuwe knuffel willen geven of zelfs elk kind wil verwennen met een nieuwe knuffel. Je kunt kiezen uit verschillende schattige dieren, waaronder honden, katten, apen, schapen en dolfijnen. Naast pluche knuffels kun je ook kiezen voor andere feestartikelen van Feestartikelen.nl, zoals vlaggenlijnen, ballonnen en tafelkleden. Zo vind je op deze leuke website alles om het pluche knuffels kinderfeestje er top uit te laten zien.

Heel veel plezier!

Masha en de Beer kinderfeestje

Een gethematiseerd Masha en de Beer kinderfeestje

Masha en de Beer is al een tijdje een bekende animatieserie. Kijkt jouw kind ook graag naar dit vrolijke programma of de bijbehorende bioscoopfilm? Misschien is een Masha en de Beer kinderfeestje dan wel een geweldige manier om de verjaardag te vieren. Het is gelukkig helemaal niet moeilijk om een kinderverjaardag te organiseren met dit thema. Met behulp van onze tips voor spelletjes, hapjes en versieringen wordt het Masha en de Beer kinderfeestje zeker een succes!

Masha en de Beer spelletjes

Masha en de Beer kinderfeestje masker beerTijdens het kinderfeestje kun je verschillende spelletjes organiseren die passen bij het Masha en de Beer thema. In de animatieserie speelt Masha graag spelletjes met Beer. Je kunt bijvoorbeeld verstoppertje spelen met een kleine aanpassing. De kinderen die zich moeten verstoppen zijn Masha en degene die moet zoeken is Beer. Dit kun je nog leuker maken door de zoeker een beren masker te geven. Daarna kun je een aangepaste versie van ‘Annemaria Koekoek’ doen, namelijk ‘Beertje, beertje Koekoek’. In de animatieserie probeert het konijn wortels van Beer te stelen. Daarom is de tikker de beer en zijn de andere kinderen de konijnen. Aan de overkant wordt een wortel weggelegd die de konijnen moeten pakken. Degene die als eerste de wortel te pakken krijgt, mag daarna de beer zijn. Later kun je ook nog stoelendans doen op de liedjes van Masha en de Beer.

Masha en de Beer kinderfeestje wortel

Om de kinderen even later weer wat tot rust te laten komen, kun je ze Masha en de Beer kleurplaten laten inkleuren. Natuurlijk is een aflevering van deze serie kijken ook een heel goed idee tijdens de kinderverjaardag.

Smakelijke hapjes

TMasha en de Beer kinderfeestje snoepijdens het Masha en de Beer kinderfeestje kun je wat tijd inplannen om de kinderen iets lekkers te laten eten. De hapjes kun je zelfs bij het thema laten passen. Kies bijvoorbeeld voor hapjes die horen bij de dieren uit de animatieserie. Hierbij kun je denken aan wortels met daarbij een afbeelding van het konijn, nootjes met een afbeelding van de eekhoorn en Gummi Bears met een afbeelding van de beer. Verder kun je voor de kinderverjaardag nog wat sandwiches of pannenkoeken uitdrukken in de vorm van een beertje. Natuurlijk zijn cupcakes met paars glazuur en een afbeelding van Masha ook heel geschikt tijdens de kinderverjaardag.

Masha en de Beer versiering

Masha en de Beer kinderfeestje bordjesEen ander heel erg belangrijk onderdeel van een geslaagde kinderverjaardag is de versiering. Bij Feestartikelen.nl kun je terecht voor bijpassende Masha en de Beer versiering. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Masha en de Beer letterslingers en vlaggenlijnen. Om de tafel met hapjes extra te versieren kun je gebruikmaken van bijbehorende servetten, bordjes en tafelkleden. Daarnaast kun je bij Feestartikelen.nl ook terecht voor Masha en de Beer bekertjes en rietjes. Hierdoor kun je zelfs het drinken bij het thema laten passen. Zo heb je bij deze webwinkel een ruime keuze uit feestartikelen om jouw Masha en de Beer kinderfeestje grandioos te laten slagen.

Heel veel plezier!

Versiering en decoratie

Versiering en decoratie voor een sfeervol feest

Een feestje is niet compleet zonder versiering en decoratie. Het geeft de ruimte een feestelijke uitstraling, waardoor er meteen een gezellige sfeer ontstaat. Om mensen in de stemming te krijgen voor een feestje is feestversiering daarom ook bijna onmisbaar. Omdat decoraties zo belangrijk zijn voor de sfeer van bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft, vertellen we je er in deze blog graag meer over. Je komt te weten waarvoor versiering gebruikt kan worden en wat voor soorten er bestaan. Ook geven we geven tips voor het aankleden van jouw eigen themafeest.

Het gebruik van versiering en decoratie

Versiering en decoratie geboorteVersiering wordt door iedereen wel eens gebruikt. Je maakt bijvoorbeeld gebruik van slingers en decoraties om je huis aan te kleden tijdens een verjaardag. Ook is het bijna onmisbaar bij jaarlijks terugkerende gebeurtenissen. Tijdens kerst wordt de kerstboom opgetuigd en ook tijdens voetbal van het Nederlands elftal wordt er flink uitgepakt. Daarnaast zijn er soms gebeurtenissen die voor iemand persoonlijk erg bijzonder zijn, zoals een trouwdag, geboorte, verjaardag of jubileum. Hierbij kan feestversiering bijna niet ontbreken. Zo’n leuke gebeurtenis mag namelijk goed gevierd worden. Dit wordt een stuk makkelijker met behulp van decoraties, aangezien dit een eenvoudige ruimte kan veranderen tot een feestlocatie met een gezellige sfeer.

Feestversiering in alle soorten en maten

Versiering en decoratie verjaardagEr is een heleboel variatie te vinden op het gebied van versiering en decoratie. Voor alle onderdelen van de feestruimte is namelijk feestdecoratie gecreëerd. Vlaggenlijnen en hangdecoraties worden voornamelijk gebruikt om het plafond te versieren. Als aanvulling op deze bekende vormen van decoratie worden regelmatig vrolijke lampionnen gebruikt. Ook honeycomb decoraties zijn erg populair dankzij het luxe uiterlijk. Voor de versiering van de wanden bestaat wanddecoratie. Hierop wordt vaak een landschap of omgeving weergegeven in een bepaald thema, waardoor de ruimte een hele andere uitstraling krijgt. Verder bestaat er nog versiering voor de tafels. Met behulp van tafelkleden, bekertjes, bordjes, servetten en bestek in vrolijke kleuren krijgt ook dit onderdeel van de ruimte een feestelijk uiterlijk. Deze producten zijn ook handig als je een themafeest in een bepaalde kleur of combinatie van kleuren geeft.

Versiering en decoratie voor jouw feest

HVersiering en decoratie kinderfeestjeeb je zelf iets te vieren en besluit je een feest te geven? Dan wil je jouw feestlocatie waarschijnlijk ook versieren. Of dat nu thuis is of in een zaaltje of ergens in de tuin dat maakt niet uit. Doordat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van versiering en decoratie kun je kiezen voor een heleboel stijlen. Tijdens een trouwfeest wordt er bijvoorbeeld vaak gekozen voor een luxe, klassieke stijl. Bij Feestartikelen.nl vind je hiervoor honeycomb decoraties en subtiele hangdecoraties. Tijdens een verjaardag wordt de nieuwe leeftijd van de jarige duidelijk weergegeven met behulp van opblaasbare cijfers en vlaggenlijnen met de leeftijd. Ook vind je bij Feestartikelen.nl speciale versiering voor een geboorte, waaronder personaliseerbare ballonnen en een raamvlag met een ooievaar.

Geef je een themafeestje? Dan kun je op zoek gaan naar bijpassende feestversiering. Een themafeestje kan gebaseerd worden op een bepaalde kleur, omgeving of bekend personage. Hoewel deze soort feestjes allemaal heel anders aangekleed worden, kun je het thema altijd op dezelfde plaatsen in de ruimte terug laten komen. De wanden, het plafond en de tafels zijn namelijk de plekken waar het thema het meest opgemerkt wordt. Op www.feestartikelen.nl kun je terecht voor versiering en decoratie in een heleboel kleuren en unieke thema’s.

Heel veel plezier!

Slingers

Hang slingers op voor een gezellig feestje

Zodra er slingers opgehangen worden, weten mensen dat er iets gevierd gaat worden. Het is in de Nederlandse cultuur namelijk heel normaal om slingers te gebruiken tijdens een verjaardag, trouwdag, geboorte of andere mijlpaal. Ook tijdens jouw heugelijke gebeurtenis zal deze soort decoratie vast niet mogen ontbreken. In deze blog kom je meer te weten over een van de meest bekende vormen van feestversiering.

De vele functies van de slinger

Hangdecoratie slingersZodra iemand een feestruimte gaat versieren, zal hij of zij bijna altijd slingers ophangen. Er zijn echter een heleboel verschillende manieren om dit te doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de wanden, deurstijlen en raamkozijnen te versieren. Aan het plafond kun je de versieringen in banen naast elkaar hangen of elkaar laten kruisen. Tafels en stoelen kunnen er echter ook een stuk gezelliger uitzien wanneer ze versierd zijn. Vooral de stoel van het feestvarken verdient wat extra decoratie, zoals een heleboel slingers in bonte kleuren. In het geval van een verjaardag kan een slinger met de leeftijd natuurlijk ook niet ontbreken.

Wanneer je nog wat feestversiering overhoudt hoeft dit ook helemaal geen probleem te zijn. Vouw de slinger weer in elkaar en haal deze bij het volgende feestje weer uit de kast. Leeftijdslingers gebruik je over het algemeen maar één keer, maar hoe leuk is het dan om deze slingers weer door te geven aan je vrienden en familie. Vooral in grote gezinnen is dit erg handig. Je zou de overgebleven leeftijd slingers ook aan de school van je kind kunnen geven. Op den duur is er dan een verzameling van allerlei leeftijdslingers en kunnen deze steeds weer gebruikt worden als er iemand jarig is. Zo heb je meerdere keren plezier van een slinger die je maar één keer gekocht hebt.

Een heleboel soorten slingers

Vlaggenlijn slingersSlingers zijn er in alle soorten en maten. De meest bekende soort is misschien wel de variant met vlaggetjes. Vlaggenlijnen worden vaak gebruikt tijdens speciale gebeurtenissen omdat er een leeftijd of tekst op bedrukt is. Tijdens een verjaardag of jubileum zorgt dit natuurlijk voor een persoonlijk tintje. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor hangdecoraties als feestversiering. Deze zien er sierlijk uit omdat ze in spiralen naar beneden hangen. Verder kun je ook kiezen voor de bekende gedraaide slinger van papier of de plastic slinger met kleine franjes.

Spiraal slingersAl deze verschillende soorten zijn in een heleboel kleuren te vinden op Feestartikelen.nl. Hierdoor is het heel eenvoudig om de feestdecoraties op elkaar af te stemmen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe uitstraling met kleuren zoals goud, zilver met zwart of wit. Ook kun je echte knalkleuren gebruiken voor een gezellige sfeer, bijvoorbeeld rood, geel, groen en blauw. Naast de vele kleuren, kun je ook kiezen uit verschillende vormen, zoals zonnetjes, hartjes en vlinders. Wie een themafeestje organiseert kan ook bij Feestartikelen.nl terecht. Voor een heleboel verschillende thema’s zijn er namelijk bijpassende slingers te vinden. Zij kunnen je helpen om ieder soort feestje mooi te versieren in de stijl die bij u past.

Heel veel plezier!

Jill Diy kinderfeestje

Een Jill Diy kinderfeestje voor creatieve kinderen

Een Jill Diy kinderfeestje is perfect voor creatieve kinderen! In haar filmpjes geeft Jill tips om iemand haar originele ideeën zelf na te laten maken. Tijdens een feestje met dit thema is knutselen en tekenen natuurlijk een heel belangrijk onderdeel. Wil je zelf een Jill Diy kinderverjaardag organiseren? Met behulp van onze tips voor Jill Diy feestartikelen, activiteiten en hapjes heb je dit zo geregeld.

Wie is Jill Diy?

Jill Diy kinderfeestje JillJill Schirnhofer is het creatieve brein achter Jill Diy. Diy staat voor Do it yourself. Jill staat bekend om haar unieke stijl. Ook vindt ze het belangrijk dat kinderen hun fantasie gebruiken. Daarom probeert ze hen met haar filmpjes te inspireren om te gaan tekenen en knutselen. Dit doet ze door tips en ideeën te delen waarmee ze kinderen kan helpen om zelf dingen te maken. Door haar duidelijk uitleg is het heel eenvoudig om haar creaties na te maken.

Een creatief dagje

Tijdens een Jill Diy kinderfeestje zal er natuurlijk volop geknutseld worden. Voor het Jill Diy kinderfeestje plaatsvindt kun je op je gemak de filmpjes bekijken. Je kunt een aantal knutselwerkjes uitkiezen die de kinderen tijdens de kinderverjaardag kunnen gaan namaken. Denk bijvoorbeeld aan een kattenvaasje dat gemaakt is van een plastic flesje of een boekenlegger van papieren onderzetters. Je kunt de filmpjes afspelen en de kinderen hulp bieden wanneer ze dat nodig hebben.

Jill Diy kinderfeestje katAls tweede onderdeel van het Jill Diy kinderfeestje kun je de kinderen laten tekenen. Weer kun je vooraf een aantal filmpjes selecteren waarin Jill uitleg geeft. Je kunt de kinderen de filmpjes laten zien en ze daarna laten proberen om de creaties van Jill na te maken. Denk bijvoorbeeld aan het tekenen van bloemen, katten, vlinders en modemeisjes. Later kun je de kinderen hun eigen tekeningen nog laten inkleuren.

Jill Diy hapjes

Jill Diy kinderfeestje cakepopsGelukkig hoeft het maken van bijpassende hapjes voor een Jill Diy kinderfeestje niet moeilijk te zijn. Jill maakt namelijk ook regelmatig filmpjes met recepten. Deze kun je gebruiken tijdens het voorbereiden van hapjes voor de kinderverjaardag. Je kunt bijvoorbeeld lekkere koekjes en gebakjes maken, zoals juwelenkoekjes, chocolate chip cookies, brownie ijsjes, cakepops en kleurensoesjes. Ook andere hapjes, zoals aardbeien met chocolade, toffees en aardappel twisters zullen erg populair zijn. Daarnaast kun je gebruikmaken van de tips van Jill Diy om een mooie verjaardagstaart te maken, zoals een Barbie- of vlindertaart.

Jill Diy feestartikelen

Jill Diy kinderfeestje uitnodigingskaartjesTijdens de kinderverjaardag kun je de ruimte feestelijk versieren met bijpassende Jill Diy feestartikelen. Bij Feestartikelen.nl vind je bijvoorbeeld Jill Diy vlaggenlijnen, ballonnen en slingers. Hiermee krijgt de ruimte meteen een feestelijke uitstraling. Daarnaast kun je bij Feestartikelen.nl terecht voor bekertjes, kaarsjes en rietjes om het eten en drinken er nog leuker uit te laten zien. Daarnaast kan er op de meeste Jill Diy feestartikelen een naam geschreven worden, waardoor deze een persoonlijk tintje krijgen. Natuurlijk zijn er ook uitnodigingskaartjes verkrijgbaar, zodat je alle kinderen in Jill Diy stijl kunt uitnodigen. Met behulp van al deze versiering van Feestartikelen.nl ziet jouw Jill Diy kinderfeestje er zeker goed uit.c

Heel veel plezier!